Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Κατσουράνης: «Αστεία λάθη»

Στα λάθη των παικτών του ΠΑΟΚ από τα οποία προήλθαν τα τέρματα της Μακάμπι στάθηκε ο Κώστας Κατσουράνης με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Κατσουράνης: «Αστεία λάθη»
Ικανοποιημένος από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μακάμπι, όχι όμως και από τα ατομικά λάθη των παικτών της ομάδας εμφανίστηκε ο Κώστας Κατσουράνης. Ο Έλληνας διεθνής μέσος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα τέρματα που πετυχαίνει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αλλά και στην πορεία του «δικέφαλου του Βορρά» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Φάγαμε δύο γκολ από αστεία λάθη, που μας επηρέασαν ψυχολογικά. Δεν πρέπει να γίνονται σε αυτό το επίπεδο. Βρήκαμε ψυχικά αποθέματα και γυρίσαμε το ματς. Θα μπορούσαμε να το έχουμε πετύχει από το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος κάνοντας καλή εμφάνιση, καθώς είχαμε ξοδέψει πολλές δυνάμεις, πήραμε δίκαια το ματς.

Μπορείς να δεχθείς γκολ από λάθη. Θέλουμε χρόνο, η ομάδα βαδίζει καλά, παίρνουμε ψυχολογία από αυτές τις νίκες. Σήμερα το ματς ήταν ροντέο. Δεν παίζουμε άσχημα και αυτό μπορούν να το αναγνωρίσουν οι πάντες. Σιγά σιγά θα γινόμαστε καλύτεροι».


Για τα γκολ που πετυχαίνει ο ΠΑΟΚ από στημένες φάσεις: «Οι μεγάλες ομάδες έχουν τα στημένα. Έχουμε καλούς εκτελεστές και καλούς παίκτες με το κεφάλι. Σήμερα και ο Νίνης έβαλε τέτοιο γκολ».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Σε κάθε ματς κατεβαίνουμε για τη νίκη. Έχουμε τις δυνατότητες να κερδίσουμε και εκεί τη Μακάμπι, όπως την είδα σήμερα. Στόχος είναι να πάρουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα την πρόκριση και αν γίνεται να εξασφαλίσουμε και την πρώτη θέση».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Έχουμε το ρόστερ να ανταποκριθούμε. Προς το παρόν παίρνουμε αποτελέσματα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Θα βελτιωθούμε στη συνέχεια».

Για τα γκολ του Σαλπιγγίδη: «Θεωρώ ότι ο Σάλπι είναι επαγγελματίας, κάνει τη δουλειά του και δίνει την ψυχή του. Βάζει κρίσιμα γκολ και βλέπουμε μέσα στο γήπεδο πόση ψυχή δίνει».

Τέλος, για τη θέση του στόπερ: «Έχουν περάσει πολλά ματς στον ΠΑΟΚ, το έχω συνηθίσει, αφού από την πρώτη στιγμή που ήρθα αγωνίζομαι στην άμυνα. Εγώ νιώθω άνετα να παίζω ως στόπερ, αλλά σε κάθε περίπτωση ο προπονητής αποφασίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: