Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Τον θέλει... αλλιώς τον ΠΑΟΚ (του)!

Κόντρα στον ΟΦΗ δεν έμεινε ικανοποιημένος ο Χουμπ Στέφενς. Γι’ αυτό και σκέφτεται να κάνει 2-3 αλλαγές στην ενδεκάδα απέναντι στην Άλκμααρ, ούτως ώστε να αλλάξει η εικόνα της ομάδας του.

Τον θέλει... αλλιώς τον ΠΑΟΚ (του)
Δεν βλέπει αυτά που θέλει στο γήπεδο. Το λέει στις συνεντεύξεις Τύπου το λέει και στις ομιλίες του προς τους παίκτες. Ο Χουμπ Στέφενς θέλει να δει έναν... άλλο ΠΑΟΚ και γι’ αυτό στο προσεχές παιχνίδι με την Άλκμααρ αναμένεται να κάνει 2-3 αλλαγές.

Ήδη ο Ολλανδός τεχνικός έστειλε ένα... μηνύμα με τον αποκλεισμό του Βούκιτς από την αποστολή. Πλέον, είναι πολύ πιθανό ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης να «φάει» πάγκο, ενώ «παίζεται» η θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Για την ώρα, ο τεχνικός του «Δικεφάλου του βορρά» φαίνεται πως έχει στο νου του να ξεκινήσει το προσεχές παιχνίδι με τον Γλύκο κάτω από την εστία. Τον Κίτσου δεξιά στην άμυνα, τους Κατσουράνη, Βίτορ ως στόπερ και τους Λίνο, Τζαβέλλα να «μονομαχούν» για τα αριστερά άκρο.

Στον άξονα, οι Λάζαρ και Τζιόλης παραμένουν κανονικά στις θέσεις τους, με τον Λούκας να επιστρέφει στην αρχική σύνθεση και πιο συγκεκριμένα ως δεξί εξτρέμ (είχα χάσει το ματς με τον ΟΦΗ). Αριστερά θα διατηρηθεί ο ντεφορμέ, αλλά πάντα επικίνδυνος Στοχ, με τον Στέφενς να σκέφτεται να βάλει σε ρόλο δεκαριού τον Νίνη. Σε αυτό το σκεπτικό, ο «Σάλπι» θα μείνει εκτός 11άδας. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ξανά ο Αθανασιάδης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: