Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Όλα ή τίποτα!!

Καθοριστικό για το μέλλον του στο Champions League είναι το αποψινό ματς του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ. Επιθετικό σχήμα ετοιμάζει ο Μίτσελ για να φύγουν με το «διπλό» οι Πειραιώτες από το Βέλγιο.

Όλα ή τίποτα!
Η ώρα της κρίσης έφτασε!

Συνήθως στις Βρυξέλλες κρίνεται το μέλλον της Ελλάδας σε επίπεδο πολιτικής και οικονομίας.

Σήμερα, όμως, εκεί κρίνεται το μέλλον του Ολυμπιακού στο Champions League.

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Άντερλεχτ και θα κυνηγήσουν τη νίκη με την οποία θα έχουν ελπίδες να καταλάβουν τη δεύτερη θέση του 3ου ομίλου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (21:45, Δημόσια Τηλεόραση).

Το πρόγραμμα για τους νταμπλούχους Ελλάδας αποτελεί… παγίδα, αφού μετά το Βέλγιο έχουν ακόμη ένα ταξίδι αυτή τη φορά στην Πορτογαλία για να κοντράρουν τις δυνάμεις τους με την Μπενφίκα.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο έμαθαν μετά το πάθημα με την Παρί Σεν Ζερμέν και παρουσιάζονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν την εικόνα που είχαν στο πρώτο μέρος του αγώνα στο «Καραϊσκάκη».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ σκοπεύει να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Μανωλά, Σιόβα και Χολέμπας ή Μπονγκ.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μανιάτης με τον Σάμαρη. Στην επίθεση, τώρα, ο Ισπανός δείχνει τις διαθέσεις του, αφού θα χρησιμοποιήσει τον Βάις, τον Σαβιόλα, τον Ολαϊτάν και τον Φουστέρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Κάμπελ, Τσόρι, Μεντζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά και Γιαταμπαρέ. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Μασάντο.

Από την πλευρά του, ο Γιον Βαν Ντεν Μπρομ θα παρατάξει σε διάταξη 4-2-3-1 την πρωταθλήτρια Βελγίου και θα εμπιστευτεί τους: Προτό (τερματοφύλακαας), Ζιλέ (δεξί μπακ), Κουγιατέ, Ενσακαλά (στόπερ), Εμπέμπα (αριστερό μπακ), Μιλιβόγιεβιτς, Κλιέσταν (στον άξονα), Μπρούνο, Σουάρες, Πρετ (χαφ), Μίτροβιτς (φορ).

Αναλυτικά η αποστολή: Ατσεαμπόνγκ, Μπρούνο, Σιριάλ, Ντεζάχτ, Ντε Ζέου, Ζιλέ, Καμίνσκι, Κλιέσταν, Κουγιατέ, Εμπέμπα, Μιλιβόγιεβιτς, Μίτροβιτς, Ενσακαλά, Νάουτινκ, Πρετ, Προτό, Σουάρες, Τίλεμανς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: