Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Ο Ολυμπιακός στη χώρα της σάμπα!! (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός έπειτα από ένα πολύωρο ταξίδι έφτασε στη Βραζιλία για τους αγώνες του Διηπειρωτικού Κυπέλλου κόντρα στην Πινιέιρος. Δείτε φωτογραφίες και video, αλλά και ποιος υποδέχθηκε την αποστολή.

Ο Ολυμπιακός στη χώρα της σάμπα (pics, vids)
Στιγμές από το πολύωρο ταξίδι του Ολυμπιακού μέχρι το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, αλλά και την άφιξή του κατέγραψε το επίσημο κανάλι των «ερυθρολεύκων» στο youtube.

Κάποιοι από τους παίκτες εκμεταλλεύτηκαν το χρόνο για να κοιμηθούν, κάποιο άλλοι παρακολούθησαν ταινίες, ενώ μερικοί το έριξαν στο διάβασμα. Το βέβαιο ήταν πως οι 16 ώρες στο αεροπλάνο μετέτρεψαν τους παίκτες σε… «κοτόπουλα» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γιώργος Πρίντεζης.




Την αποστολή στο αεροδρόμιο του Σάο Πάολο, υποδέχθηκε ένας παλιός γνώριμος τον ελληνικών γηπέδων και πλέον συνεργάτης της FIBA, ο Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ. Μάλιστα υπήρξε και ιδιαίτερη συνομιλία με τον γυμναστή του Ολυμπιακού Αντρέα Γκατζούλη με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στον Γυμναστικό.



Όσο για τη συνέχεια; Οι Πρωτάθλητές Ευρώπης θα προπονηθούν σήμερα από τις 23.00 έως τη 01.00 ώρα Ελλάδας, ενώ για αύριο η προπόνηση είναι προγραμματισμένης στις 18.00 ώρα Ελλάδας. Στις 21.00 έχει θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου.

Δείτε φωτογραφίες του Ολυμπιακού από τη Βραζιλία

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: