Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Επιτέλους… προσγειώθηκε ο Ολυμπιακός!

Μετά από ένα μαραθώνιο ταξίδι που διήρκεσε συνολικά περίπου 16 ώρες ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στο Σάο Πάουλο, όπου θα αντιμετωπίσει την Πινιέιρος Σκάι για το Διηπειρωτικό Κύπελλο.

Επιτέλους… προσγειώθηκε ο Ολυμπιακός
Στον τελικό του προορισμό με αρκετή ταλαιπωρία έφτασε ο Ολυμπιακός. Η αποστολή της ομάδας προσγειώθηκε λίγο μετά τις 11:00 (ώρα Ελλάδος) στο Σάο Πάουλο, όπου θα αντιμετωπίσει στον διπλό τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου την Πινιέιρος Σκάι την Παρασκευή και την Κυριακή.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης είχαν αναχωρήσει στις 19:00 την Τρίτη για το Παρίσι κι από εκεί ακολούθησε μία δωδεκάωρης διάρκειας πτήση μέχρι τη Βραζιλία. Ο καθαρός χρόνος πτήσης ήταν 11 ώρες και 11 λεπτά!

Θα ακολουθήσει ξεκούραση και στη συνέχεια θα αρχίσουν οι προπονήσεις, προκειμένου να προσαρμοστεί η ομάδα στην αλλαγή της ώρας και το νέο περιβάλλον μέχρι το πρώτο ματς (ξημερώματα Σαββάτου, στις 2:30).

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Λο και Μαυροειδή, αλλά και τον Παπαπέτρου που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Αντίθετα με την ομάδα είναι οι Σπανούλης και Μπέγκιτς, που πιθανώς να πάρουν χρόνο συμμετοχής.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: