Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Κάνει πλάκα παντού η Ατλέτικο!!

Πράγματα και θαύματα η φετινή Ατλέτικο Μαδρίτης! Οι «ροχιμπλάνκος» έκαναν την ανατροπή μέσα στην Πορτογαλία, επικρατώντας 2-1 της Πόρτο, με εξαιρετικό γκολ-κομπίνα του Τουράν στο 85’.

Κάνει πλάκα παντού η Ατλέτικο! (video)
Εντός συνόρων είναι κυρίαρχη με 7x7. Το ίδιο όμως αποδεικνύεται και... εκτός η φετινή Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι έκαναν την ανατροπή, έριξαν στο... καναβάτσο την Πόρτο με σκορ 2-1 και ήδη από τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ έχουν πάρει... κεφάλι για την πρωτιά στον όμιλο.

Στο πρώτο μέρος, οι Πορτογάλοι ήταν ανώτεροι, έχοντας και την στήριξη των οπαδών τους στο πλευρό τους. Και νωρίς-νωρίς προηγήθηκαν, χάρη στο τέρμα του Τζάκσον Μαρτίνεζ στο 16’. Η αλήθεια είναι πως δεν γινόταν κάποιο... εκπληκτικό ματς στο Ντραγκάο, με τους φιλοξενούμενους να μοιάζουν κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Κάπως έτσι και χωρίς τις πολλές συγκινήσεις οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον Σιμεόνε να καλείται να βρει λύσεις.

Και τις βρήκε. Βέβαια τον... βοήθησε και ο τερματοφύλακας της Πόρτο. Στο 58’, ο Έλτον έκανε έξοδο για... τα θηρία, ο Γκοντίν φυσικά το εκμεταλλεύτηκε και με κεφαλιά έγραψε το 1-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι και στα εναπομείναντα 30 λεπτά. Κι ενώ τα λεπτά περνούσαν και δεν φαινόταν κάτι στον ορίζοντα, βγήκε ο... άσος από το μανίκι του Σιμεόνε! Οι «ροχιμπλάνκος» έκαναν εξαιρετική κομπίνα στο 85’, οι γηπεδούχοι «κοιμήθηκαν» και ο Αρντά Τουράν (αν και οριακά σε θέση οφ σάιντ) σημείωσε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του, χαρίζοντάς της ουσιαστικά τη νίκη με το τελικό 2-1. Ένα σκορ που ανέβασε μόνη πρώτη την Ατλέτικο!



Αποτελέσματα 7ου ομίλου:

Ζενίτ-Αούστρια Βιέννης 0-0

Πόρτο-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2
(16' Τζάκσον Μαρτίνεζ- 58' Γκοντίν, 85' Αρντά Τουράν)

Βαθμολογία
1. Ατλέτικο Μ. 6 (5-2)
2. Πόρτο 3 (2-2)
3. Αούστρια Βιέννης 1 (0-1)
4. Ζενίτ 1 (1-3)

Η επόμενη (3η) αγωνιστική (22/10)
Αούστρια-Ατλέτικο Μαδρίτης
Πόρτο-ΖενίτΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: