Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Έχουν έτοιμο τον αντί-Μίτσελ, αν χάσει στο Βέλγιο!!

Ποιο είναι το πρώτο όνομα που θα γραφτεί στον Τύπο για τον πάγκο του Ολυμπιακού, αν τεθεί θέμα απομάκρυνσης του Μίτσελ; Ο σκύλος γνωρίζει, προειδοποιεί και αποκαλύπτει! Ο Μίτσελ δίνει συνεχώς εξετάσεις στον Ολυμπιακό. Αυτό είναι κοινό μυστικό. Αν ηττηθεί, μάλιστα, σήμερα ο Ολυμπιακός στο Βέλγιο από την Άντερλεχτ, δεν αποκλείεται να προκύψει ξανά θέμα προπονητή στους ερυθρόλευκους.
Ποιο είναι το πρώτο όνομα που θα γραφτεί στον Τύπο ως υποψήφιος αντικαταστάτης του Ισπανού τεχνικού; Ο Σάκης Τσιώλης! Ο Έλληνας τεχνικός, που αποχώρησε από τον Αστέρα Τρίπολης, έχει ακουστεί και στο παρελθόν για τον πάγκο του Ολυμπιακού και θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι, αν τεθεί θέμα Μίτσελ στο Λιμάνι, το όνομά του θα παίξει ξανά για τους ερυθρόλευκους.
Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα ενδιαφερθεί πραγματικά για τον Τσιώλη. Ακόμα κι αν ο Έλληνας προπονητής έχει συμπάθειες εντός του Ολυμπιακού, δεν έχει καμία τύχη η περίπτωσή του. Ο σκύλος, λοιπόν, για να προλάβει τις ...φήμες και τα δημοσιεύματα που στην πρώτη ευκαιρία θα "μπλέξουν" το όνομα του Τσιώλη με τον Ολυμπιακό, ξεκαθαρίζει από τώρα ότι ο 54χρονος τεχνικός δεν πρόκειται να απασχολήσει τους Πειραιώτες.
Ο Τσιώλης έχει προταθεί δύο φορές στο παρελθόν στον Ολυμπιακό (τη μία επί Λεονάρντο Ζαρντίμ) και μάλιστα από άνθρωπο που είναι πολύ κοντά στη διοίκηση. Αλλά και τις δύο φορές η περίπτωσή του "κόπηκε" χωρίς πολλές κουβέντες. Αυτά για Τσιώλη και Ολυμπιακό, επειδή το βλέπουμε το έργο να παίζεται και πάλι, σε περίπτωση που ο Μίτσελ μαζέψει τα μπουγαλάκια του και φύγει.

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: