Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

«Σχεδιασμένη μόνο για τον ΠΑΟΚ»

paok
Ο Βαγγέλης Σαμαράς, υπεύθυνος της εταιρίας PEAK SPORT, που σχεδίασε την νέα μπλούζα του μπασκετικού ΠΑΟΚ, μίλησε στον Arena 89,4 και αναφέρθηκε σε αυτό  το γεγονός.
Αναλυτικά:
«Για πρώτη φορά σχεδιάστηκε μία φανέλα που είναι ειδική για τον ΠΑΟΚ στα πρότυπα του ΝΒΑ, κατόπιν  συνεννόησης με την ΚΑΕ.  Η ριγέ είναι η βασική και η δεύτερη είναι η λευκή.  Η επιλογή έγινε μετά από συνεργασία  με την διοίκηση και μαζί με την PEAK σχεδιάσαμε κάτι εξειδικευμένο που δεν υπήρχε μέχρι τώρα. Είναι μία ωραία στολή και στον σχεδιασμό όσο και στο υλικό» και πρόσθεσε για την έδρα της εταιρίας:
«Η PEAK ξεκίνησε στην Ιταλία μετά συνέχισε στην Αμερική και τώρα το μεγαλύτερο κομμάτι είναι στην Κίνα. Έχει μία παρουσία στην Ελλάδα αλλά τα δύο τρία τελευταία χρόνια έχει μεγάλη άνθηση. Η έδρα είναι στην Θεσσαλονίκη. Υπάρχει ένα υποκατάστημα στο Κιλκίς και προσφάτως ανακοινώνουμε την μπουτίκ στο παλατάκι του ΠΑΟΚ όπου θα διατίθενται όλη η μεγάλη γκάμα προϊόντων του ΠΑΟΚ» ενώ στην συνέχεια ξεκαθάρισε ότι η συγκεκριμένη στολή θα είναι αποκλειστικά για το ανδρικό και όχι για τις ακαδημίες:
«Η ριγέ στολή έχει σχεδιαστεί για την ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ . Και από την ανταπόκριση και τα σχόλια ακούμε ότι αυτή η στολή είναι εξαιρετική και είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά για καμία άλλη ομάδα στην Ελλάδα» τέλος ανέφερε σχετικά με την μπουτίκ:
«Η μπουτίκ μέχρι την Παρασκευή καλός εχόντων των πραγμάτων θα μπορεί να λειτουργεί 100%. Στο παιχνίδι με τον Άρη ευελπιστούμε ότι θα είμαστε έτοιμοι»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: