Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Η ολλανδική… έκπληξη στον Στοχ!

Στην Ολλανδία βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης η αποστολή του ΠΑΟΚ εν όψει του αυριανού αγώνα με την Άλκμααρ. Γυναίκα η πιλότος της πτήσης. Ευχάριστη «υποδοχή» για Στοχ!

Η ολλανδική… έκπληξη στον Στοχ
Αντίστροφα μετρούν στον ΠΑΟΚ για την αυριανή αναμέτρηση με την Άλκμααρ για την δεύτερη αγωνιστική του Europa League.

Οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» προσγειώθηκαν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στο Άμστερνταμ, όπου από εκεί θα αναχωρήσουν για το οδικώς για το Αλκμαάρ για να καταλύσουν στο ξενοδοχείο.

Εκεί θα ξεκουραστούν, θα δειπνήσουν και το απόγευμα θα προπονηθούν στο γήπεδο της ολλανδικής ομάδας για το αυριανό ματς.

Στο ίδιο ξενοδοχείο με την «ασπρόμαυρη» αποστολή θα μείνουν και οι διοικούντες την ΠΑΕ, ενώ οι εκπρόσωποι Τύπου και οι άνδρες ασφαλείας του συλλόγου θα διανυχτερεύσουν στο Άμστερνταμ.

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Μίροσλαβ Στοχ κατά την άφιξη της αποστολής στην Ολλανδία, αφού ένας Σλοβάκος φορούσε φανέλα της εθνικής τους ομάδας και του παίκτη του ΠΑΟΚ.

Ο φίλαθλος του ζήτησε ένα αυτόγραφο και να φωτογραφηθεί μαζί του, κάτι που φυσικά δεν αρνήθηκε ο διεθνής άσος.

Ο 60χρονος τεχνικός θα παρατάξει με σύστημα 4-2-3-1τον «Δικέφαλο του Βορρά», τοποθετώντας κάτω από τα δοκάρια τον Χακόμπο, ο οποίος θα έχει τους Κατσουράνη και Βίτορ μπροστά του, ενώ στα άκρα της άμυνας θα είναι ο Τζαβέλλας και ο Κίτσιου.

Ως «κόφτες» θα αγωνιστούν ο Τζιόλης και ο Λάζαρ.

Στοχ, Λούκας και Νίνης θα αποτελέσουν την τριάδα στα χαφ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αθανασιάδη.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Γιακουμής, Κωνσταντινίδης, Λίνο, Λόπεθ, Λόρενς, Ολίσε, Γεωργιάδης, Νέτσιντ και Σαλπιγγίδης.

Στη Θεσσαλονίκη θα μείνουν οι Σκόνδρας, Κατσικάς, Σπυρόπουλος, Γιακουμής, Τζανδάρης και Κάτσε, ο οποίος περιμένει να μάθει την οριστική απόφαση της διοίκησης για την υπόθεσή του, και οι Γκαρσία, Βούκιτς.

Το ροτέισον στην αποστολή γίνεται εν όψει και του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, όπου θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα ο ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ο Χουμπ Στέφενς είναι προγραμματισμένο να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου στις 6 το απόγευμα και μία ώρα αργότερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση των Θεσσαλονικέων στο «AFAS Stadium».

Από την πλευρά της, η ΑΖ θα προπονηθεί στις 12.00, ενώ η συνέντευξη Τύπου είναι προγραμματισμένη για τις 14:30. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: