Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

«Γυρίστε πίσω με τη νίκη»!

Ο μεγάλος άτυχος του Ολυμπιακού, Πάουλο Μασάντο δίνει το σύνθημα στους συμπαίκτες του ενόψει Άντερλεχτ. «Δώστε ό,τι μπορείτε, γυρίστε πίσω με τους τρεις βαθμούς», τονίζει μεταξύ άλλων.

«Γυρίστε πίσω με τη νίκη»!
Σωματικά δεν θα είναι στο Βέλγιο, αλλά η... ψυχή του θα είναι εκεί. Ο τραυματίας Πάουλο Μασάντο –λίγες ώρες πριν τη μεγάλη κόντρα του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ- ζητάει από τους συμπαίκτες του να γυρίσουν στην Ελλάδα με τους τρεις βαθμούς της νίκης!

«Να παίξουμε όπως με την Παρί», σχολιάζει για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι «ερυθρόλευκοι» το προσεχές ματς, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο των νταμπλούχων.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Θέλω να τους ζητήσω να δώσουν ότι μπορούν στο ματς με την Αντερλεχτ. Να γυρίσουν πίσω με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Παρόλο που δεν είμαι στο Βέλγιο, το μυαλό μου είναι μαζί τους».

Και προσθέτει: «Ναι, με στεναχωρεί πολύ το γεγονός πως δε θα είμαι στον αγώνα. Όμως, είμαι ευχαριστημένος γιατί απέφυγα την εγχείριση και έτσι θα λείψω μόνο 15 μέρες. Μετά θα γυρίσω πιο δυνατός».

Για τους πρωταθλητές Βελγίου, υπογραμμίζει: «Η Αντερλεχτ είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Επειδή μίλησα με την οικογένειά μου η οποία είδε το παιχνίδι της με την Μπενφίκα, συνέβη κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβη με εμάς με την Παρί. Επαιξε καλά. Αλλά η Μπενφίκα είχε λίγες περισσότερες ευκαιρίες και τις εκμεταλλεύτηκε. Η Αντερλεχτ ήταν πολύ καλή στο πρώτο μέρος. Δεν πρέπει να στεκόμαστε στην ήττα της. Είναι μία πολύ καλή ομάδα και δε θα είναι εύκολο το ματς».

Ο Μασάντο συμφωνεί πως η έδρα της Αντερλεχτ είναι ιδιαιτέρως θερμή: «Ναι, αυτό είναι καλό να παίζεις σε θερμές έδρες, όπου οι φίλαθλοι υποστηρίζουν πολύ την ομάδα τους». Όσο για το ματς της Γαλλίας, ανάμεσα στην Παρί και την Μπενφίκα; «Μία ισοπαλία θα ήταν ιδανική, αν εμείς κερδίσουμε».

Αναφορικά με το μυστικό της επιτυχίας στις Βρυξέλλες, ο Πορτογάλος μέσος τονίζει: «Να παίξουμε όπως με την Παρί. Αλλά να είμαστε λίγο πιο συγκεντρωμένοι και να έχουμε συνέχεια στο παιχνίδι μας. Αν παίξουμε όπως με την Παρί στο πρώτο ημίχρονο, σίγουρα θα κερδίσουμε το παιχνίδι».

Καταλήγοντας, ο Μασάντο σχολιάζει την παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στο ματς με την Παρί και το εκπληκτικό κορεό που δημιούργησε: «Ναι, το πρόσεξα. Είναι αυτό που έλεγα πάντα στην οικογένειά μου, το πόσο εντυπωσιακή είναι η παρουσία του κόσμου. Θέλει να «παίξει», να γίνει ο επιπλέον παίκτης μας. Δεν έχω λόγια για να περιγράψω αυτούς τους φιλάθλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: