Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

«Παίκτης της Γιουνάιτεντ με την… κόρη του Μόγιες»! (pic)

Ένας από τους (εκατοντάδες) λόγους που ο Ντέιβιντ Μόγιες δέχεται κριτική είναι η μη χρησιμοποίηση του Βιλφρίντ Ζαχά. Ποιος τον κατηγορεί όμως -αν ισχύει η φημολογία πως… χαμοκυλιέται με την κόρη του;

«Παίκτης της Γιουνάιτεντ με την… κόρη του Μόγιες»! (pic)
Κάποιοι θολώνουν. Άλλοι ρωτούν (με παράλληλο πιάσιμο απ’ το γιακά) «με την κόρη μου ρε»; Κάποιοι -πιο παραδοσιακοί- θέτουν το δίλημμα «γαμπρός ή μακαρίτης».

Όπως και να ‘χει, η διαπίστωση -ή έστω η φημολογία- πως κάποιος κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με την κόρη σου είναι ΠΑΝΤΑ οδυνηρή για έναν πατέρα.

Μπορεί λοιπόν ο Ντιέγκο Μαραντόνα να φέρθηκε… απρόσμενα πολιτισμένα και να χρησιμοποιούσε κανονικά τον γαμπρό του, Κουν Αγουέρο, στην εθνική Αργεντινής.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες όμως (παρουσιάζεται να) είναι λίγο πιο «στραβόξυλο». Τόσο πολύ, ώστε φημολογία που έχει ξεσπάσει στην Αγγλία να τον θέλει να μη χρησιμοποιεί τον Βιλφρίντ Ζαχά επειδή τον έπιασε επ’ αυτοφώρω με τη θυγατέρα του!

Παρόλο λοιπόν που ο 20χρονος επιθετικός το διαψεύδει (γράφοντας στο twitter «ανόητες φήμες») η φωτογραφία της μικρής Μόγιες που κυκλοφόρησε δείχνει ότι… ίσως και ν’ αξίζει να της χαλαλίσεις μια θέση στην ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!


Rumours going round Wilf Zaha has been dropped because he was caught in bed with Moyes' daughter.. Can U blame him?

Wilfried Zaha         @wilfriedzaha
Silly rumours 😴


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: