Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

«Προσοχή στις αντεπιθέσεις του ΠΑΟΚ»

Επιθετικά θα αγωνιστεί η Άλκμααρ κόντρα στον ΠΑΟΚ όπως τόνισε ο υπηρεσιακός τεχνικός της ολλανδικής ομάδας, Μάρτιν Χάαρ, που πρόσθεσε πως θα πρέπει οι παίκτες του να προσέξουν τις αντεπιθέσεις.

«Προσοχή στις αντεπιθέσεις του ΠΑΟΚ»
Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα των δύο ομάδων του Europa League, ο Μάρτιν Χάαρ ξεκαθάρισε πως παρά την αλλαγή προπονητή, η Άλκμααρ δεν πρόκειται να αλλάξει και τον τρόπο παιχνιδιού της.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον τραυματισμό του Μάρκους Χένρικσεν είπε: «Ο τραυματισμός του δείχνει σοβαρός, όμως θα περιμένουμε για να δούμε αν τελικά θα διαγράψουμε το όνομά του από τη λίστα των διαθέσιμων».

Για την αποχώρηση του Φέρμπεεκ, τόνισε: «Έχουμε συμφωνήσει εσωτερικά ότι δεν θα απαντήσω σε ερωτήσεις για τον πρώην προπονητή. Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που μετρά. Ότι το πιο σημαντική από όλους είναι η ομάδα».

Για το αν θα υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού: «Όχι δεν θα το κάνουμε, δεν θα αλλάξουμε το στυλ παιχνιδιού μας. Η Άλκμααρ πάντα προσεγγίζει επιθετικά τα παιχνίδια, δεν παίζει όμως τυφλά επίθεση. Αν είναι απαραίτητο, θα χρονοτριβήσουμε».

Για τον ΠΑΟΚ υποστήριξε: «Την ομάδα την παρακολούθησε ο Αλεξ Πάστορ. Περιμένουμε ότι οι Έλληνες θα παίξουν αμυντικά, όμως οι αντεπιθέσεις τους είναι επικίνδυνες».

Για τη δική του παρουσία στον πάγκο και το αν είναι νευρικός: «Όχι. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι κάτι ξεχωριστό. Κυρίως, νιώθω την υγιή ένταση του ανταγωνισμού που έχω με κάθε αντίπαλο. Σαν ποδοσφαιριστής επειδή είσαι απασχολημένος το ξεπερνάς σε λίγα λεπτά. Σαν προπονητής είναι κάτι άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: