Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Προβληματισμός με Μπενζεμά στη Ρεάλ!!

Ο Κάρλο Αντσελότι συνεχίζει να εμπιστεύεται τον Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος φορ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν τον δικαιώνει και οι... μουρμούρες δίνουν και παίρνουν.

Προβληματισμός με Μπενζεμά στη Ρεάλ
Με την αποχώρηση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν, ο Καρίμ Μπενζεμά πήρε αυτόματα την φανέλα βασικού της Ρεάλ Μαδρίτης... σπίτι του. Ωστόσο, για την ώρα δεν δικαιώνει τον Κάρλο Αντσελότι για την εμπιστοσύνη που του δείχνει, η «βασίλισσα» αντιμετωπίζει σε πολλά ματς επιθετικό πρόβλημα και ευθύνη σε αυτό έχει (και) ο Γάλλος επιθετικός.

Αν εξαιρέσουμε τα δύο τέρματα που πέτυχε στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Γαλατάσαραϊ (6-1), στο πρωτάθλημα η συγκομιδή του είναι απογοητευτική και πάντα βάσει του χρόνου συμμετοχής του.

Έχει ξεκινήσει ως βασικός και στα επτά παιχνίδια της Πριμέρα Ντιβιζιόν, στα τέσσερα έχει αντικατασταθεί (πάντα μετά το 70’) και έχει βρει δίχτυα μόλις δύο φορές. Και μάλιστα στις δύο πρώτες αγωνιστικές, απέναντι σε Μπέτις και Γρανάδα, όντας «άσφαιρος» στα υπόλοιπα πέντε.

Κι όλα αυτά την ώρα που ο Ιταλός τεχνικός δεν δείχνει να πιστεύει στα άλλα δύο «πιτσιρίκια» που έχει για την γραμμή κρούσης, αφού από την πρεμιέρα μέχρι και σήμερα ο Μοράτα έχει αγωνιστεί 60 λεπτά και ο Χεσέ 23.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Αντσελότι φέρεται να ζήτησε ενίσχυση στην επιθετική γραμμή της ομάδας του τον Ιανουάριο. Και δικαιολογημένα, γιατί αν συνεχίσει στο ίδιο... στυλ ο Μπενζεμά, τότε ο τεχνικός της Ρεάλ... θα το φάει το κεφάλι του, ενώ δεδομένα δεν μπορεί να βγει η σεζόν με την αναποτελεσματικότητα του Γάλλου. Και ήδη τα πρώτα σημάδια έχουν κάνει την εμφάνισή τους, αφού οι Μαδριλένοι είναι στο -5 από την κορυφή, έχοντας πάρει και αρκετές αγχωτικές νίκες.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: