Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

«Ζούμε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ»

athinaioy
Ο καλαθοσφαιριστής του Άρη, Γιάννης Αθηναίου, φιλοξενήθηκε στον Arena 89,4 και αναφέρθηκε τόσο στην προετοιμασία της ομάδας όσο και στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Για το ρεπό που πήραν σήμερα το πρωί (2/10) οι παίκτες:
«Νομίζω ότι και ο κόουτς είδε πως ήμασταν λίγο κουρασμένοι και το δικαιούμασταν. Όλο αυτό τον καιρό έχουμε δουλέψει σκληρά και καλά. Προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα μέρα με την μέρα και όταν το καταφέρουμε αυτό θα είμαστε σε καλό επίπεδο. Όλα τα παιδιά είναι πολύ καλά ως χαρακτήρες. Έχουμε δεθεί αρκετά για το πόσο λίγο που είμαστε μαζί. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης στο αγωνιστικό αλλά το να είμαστε μία παρέα το έχουμε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό. Αυτό που μένει είναι να βρεθούμε ακόμη περισσότερο στο γήπεδο».
Ποια θα είναι τα στοιχεία που θα διακρίνουν την ομάδα:
«Θα είναι η άμυνα. Όλα θα ξεκινάνε από εκεί. Θέλουμε να είμαστε δυνατοί εκεί και μπροστά να τρέξουμε όσο μπορούμε. Ακόμη σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης που δεν σταματούν και μέσα στην χρονιά. Αφομοιώνουμε την φιλοσοφία και αυτά που ζητάει ο προπονητής και αυτό θα βγει και στο γήπεδο.
Για την συνάντηση των παικτών με τον Γκάλη:
«Αυτό είναι κάτι που είναι πρωτόγνωρο για τον καθένα. Βλέπεις την ιστορία κοιτάς το ταβάνι, τα λάβαρα και καταλαβαίνεις ότι αυτή την φανέλα την έχει φορέσει αυτός ο παίκτης. Όταν τον συναντάς από κοντά σου προκαλεί ανατριχίλα. Δεν είχαμε ξανασυναντηθεί από κοντά και νιώθεις αυτό το ρίγος.  Όταν σκέφτεσαι ποιος έχει φορέσει αυτή την φανέλα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι  να βοηθήσεις όσο μπορείς για να προχωρήσει αυτή η ομάδα».
Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ:
«Το περιμένω πως και πως. Δεν έχω ζήσει κάτι τέτοιο. Υπάρχουν ντέρμπι που έχω δει αλλά όχι σε τέτοιο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Όλα τα  παιδιά περιμένουν αυτό το  παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι για να αντεπεξέλθουμε».
Αν έχουν παρακολουθήσει καθόλου τον ΠΑΟΚ:
«Δεν τον έχουμε δει σαν ομάδα. Λίγο εγώ κατάφερα να δω το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην Δράμα» για να προσθέσει:
«Όποια ομάδα δεν καταφέρει να προκριθεί δεν σημαίνει ότι είναι το πραγματικό της πρόσωπο. Είναι πολύ νωρίς και όποιος είναι πιο έτοιμος την δεδομένη στιγμή θα πάρει την πρόκριση»
Ενώ για τα νέα παιδιά:
«Θεωρώ ότι μπαίνοντας κατευθείαν στα βαθιά σε μία ομάδα όπως ο Άρης και έναν προπονητή όπως ο Αγγέλου δεν έχουν παρά να αφομοιώνουν όσα ακούνε για να βελτιώνονται»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: