Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Θέλει νίκη στην Τούμπα, αλλά με έναν βαθμό!!

Ποιος είπε πως ο Γιάννης Αναστασίου θέλει ντε και σώνει "διπλό" του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη, εναντίον του ΠΑΟΚ; Ο σκύλος έχει όλο το ρεπορτάζ...
Μετά από τρία διαδοχικά παιχνίδια που έδωσε ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο, δύο για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο, στο "τριφύλλι" υπάρχει ικανοποίηση για τις τρεις νίκες που πήρε η ομάδα. Με ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης για τη Σούπερ Λίγκα και με τον Εργοτέλη για το Κύπελλο.
Μοιραία, λοιπόν, το κλίμα για τον Γιάννη Αναστασίου (αλλά και για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας) είναι πολύ καλό, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει προβάδισμα στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα είναι μέσα στην πρώτη τριάδα, με 11 βαθμούς, δύο πίσω από τον ΠΑΟΚ και πέντε πίσω από τον Ολυμπιακό!
Για αυτό και, όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penalty" του σκύλου, έχει φύγει ένα βάρος από την πλάτη του Γιάννη Αναστασίου. Μετά το "3Χ3" στη Λεωφόρο μέσα σε λίγες μέρες, το μόνο που θέλει ο Έλληνας τεχνικός είναι να... μην χάσει στην Τούμπα την επόμενη αγωνιστική.
Γιατί ακόμα και με την ισοπαλία, θα έχει κλειδώσει οριστικά την παραμονή του στο "τιμόνι" της ομάδας και δεν θα τον κουνάει κανείς. Αν δεν χάσει εναντίον του "Δικέφαλου", σε μία πολύ δύσκολη έδρα, τότε ο Έλληνας τεχνικός θα γίνει πανίσχυρος στην ομάδα. Δικαίως, λέει ο σκύλος.
Κι αυτό το μήνυμα θα το λάβουν τόσο εντός όσο και εκτός Παναθηναϊκού. Αλλά, κυρίως, θα ακουστεί έντονα στα αποδυτήρια του συλλόγου... 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: