Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Πάντος: «Αν ελέγξει τον ρυθμό…»

Στα… πόδια του Ολυμπιακού είναι το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Άντερλεχτ, σύμφωνα με τον Τάσο Πάντο. Ο παλαίμαχος άσος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Πάντος: «Αν ελέγξει τον ρυθμό…»
Σημαντικό ναι, οριακό όχι, θεωρεί το παιχνίδι με την Άντερλεχτ, ο Τάσος Πάντος. Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 για το παιχνίδι με τους Βέλγους και τόνισε πως αν καταφέρει να ελέγξει τον ρυθμό της αναμέτρησης, έχει περισσότερες πιθανότητες να φύγει από το γήπεδο με το τρίποντο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και τον Βασίλη Σαμπράκο:

Αρχικά τόνισε: «Είναι γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν έχει φτάσει στο 100% των δυνατοτήτων του. Έχει καινούργιους παίκτες και χρειάζεται χρόνος. Τα πρώτα δείγματα δεν ήταν ιδιαίτερα καλά, αλλά στο τέλος για κάποιο διάστημα είχαν καλύτερα στοιχεία.

Είναι ακόμα αρχή για την ομάδα του Ολυμπιακού, να μπορούν να έχουν σταθερή απόδοση. Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί κάποιος χρόνος για να βρεθούν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο. Αυτό θα γίνει σιγά σιγά. Σήμερα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι που ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δείξει μια βελτίωση και να πάρει τη νίκη».

Ερωτηθείς για το αν το παιχνίδι με την Άντερλεχτ, είναι οριακό, είπε: «Το Τσάμπιονς Λιγκ, αγωνίζονται οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας. Είναι σημαντικό αλλά όχι οριακό. Τα παιχνίδια με την Μπενφίκα θα έχουν μεγαλύτερη σημασία γιατί με αυτή θα κοντραριστεί για την πρόκριση. Ξέρουν πως σήμερα είναι δύσκολο ματς. Ρόλο θα παίξει το πώς θα διαχειριστεί ο Ολυμπιακός το παιχνίδι. Στο ματς με την Παρί δεν είχε ενέργεια σε όλο το παιχνίδι. Σήμερα, θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος και να έχει καλύτερη διαχείριση στην ενέργειά του».

Για την εικόνα των Βέλγων: «Η Άντερλεχτ δεν είναι σαν αυτή των τελευταίων χρόνων. Πιστεύω πως αν ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να «τρέξει» σε όλο το παιχνίδι θα ήταν καλό να το κάνει και να πνίξει την αντίπαλό του. Από πριν δεν μπορούμε να προδικάσουμε ένα παιχνίδι, αλλά θεωρώ πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να επιβάλει τον ρυθμό του. Έχει τις δυνατότητες να το κάνει. Αν ελέγξει τον ρυθμό θα βγει κερδισμένος».

Για την διαφορά του ελληνικού πρωταθλήματος με το Τσάμπιονς Λιγκ: «Το πρωτάθλημά μας δεν είναι ανταγωνιστικό. Αυτό είναι δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές, να μπορούν να αλλάξουν ταχύτητα. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να έχει δύο πρόσωπα. Ελπίζω να το βγάλει σήμερα, το καλό και να πάρει το παιχνίδι».

Τέλος, για το ποιος παίκτης μπορεί να κρίνει το ματς: «Κάθε ομάδα έχει παίκτες κλειδιά. Κανένας δεν μπορεί, όμως, να μπει πάνω από την ομάδα. Όλοι πρέπει να δώσουν τα πάντα για να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: