Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

«Θα πάρουν κανονικά τα χρήματά τους»

Απαρέγκλιτα τηρούνται οι δόσεις του Άρθρου 99, σύμφωνα με όσα τονίζει ο Δημήτρης Ηλιάδης και προλαβαίνει τα σενάρια που αφορούν τον Άρη.

«Θα πάρουν κανονικά τα χρήματά τους»
«Φρένο» στους… καλοθελητές που υποστηρίζουν ότι ο Άρης δεν πληρώνει τις πρώτες δόσεις των συμφωνιών που έχει συνάψει με τους πρώην παίκτες στα πλαίσια του άρθρου 99 (η αίτηση εκδικάζεται στις 25 Οκτωβρίου) βάζει ο Δημήτρης Ηλιάδης.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της «κίτρινης» ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι έως την Παρασκευή θα έχουν τακτοποιηθεί οι δόσεις σε Φατί, Καστίγιο και Ντίκο, που έχουν καθυστερήσει για… μία μέρα.

«Είναι απίστευτο αυτό το οποίο συμβαίνει. Οι δόσεις πληρώθηκαν κανονικά στις 30 Αυγούστου. Τώρα έχουμε τις δόσεις του Σεπτεμβρίου και ήδη σήμερα δρομολογήθηκε το θέμα και στο επόμενο 48ωρο οι παίκτες και προπονητές θα πάρουν κανονικά τα χρήματά τους.

Τηρούμε απαρέγκλιτα τις δόσεις για το 99 και θεωρώ ότι πλέον είναι ξεκάθαρο στον καθένα για ποιο λόγο προέκυψε σήμερα (σ.σ.: χθες), με προφανείς στόχους εξυπηρέτησης συγκεκριμένων συμφερόντων», τονίζει ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου.

Μαζί με τους τρεις παίκτες θα καταβληθούν και οι δόσεις που αφορούν τους Κατσαβάκη και Ιάκομπ, ενώ η διοίκηση Ηλιάδη ήταν απόλυτα συνεπής στην πρώτη δόση προς τον Μιχάλη Σηφάκη που αφορούσε ένα μεγάλο ποσό και η οποία έπρεπε να πληρωθεί στις 30/9 καθώς και σε αυτή προς τον Κώστα Μενδρινό με την απαραίτητη υποσημείωση ότι επρόκειτο για εκχωρήσεις από το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: