Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Αναζήτηση και στο… βάθος φιλικό!

bane
Συνεχίζεται η αναζήτηση του “ψηλού” που θα κλείσει το ρόστερ του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν, ενώ η ομάδα προετοιμάζεται για το φιλικό της Παρασκευής κόντρα στα Τρίκαλα.
Λίγες μέρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι του “δικεφάλου” κόντρα στον Άρη για το Κύπελλο, η ομάδα έκλεισε ακόμα ένα φιλικό με αντίπαλο τα Τρίκαλα στο κλειστό γήπεδο της Καλαμαριάς. Το ματς θα γίνει την Παρασκευή 4/10 στις 4 το μεσημέρι και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Μάλιστα, θα γίνει πέντε μέρες πριν την αναμέτρηση με τον Άρη, άρα μπορεί να χαρακτηριστεί και ως πρόβα τζενεράλε για τους “ασπρόμαυρους”.
Την ίδια μέρα (4/10) ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα αναχωρήσει για την Ισπανία για την κλήρωση των ομίλων του Eurocup που θα γίνει το Σάββατο (5/10).
Όπως όλα δείχνουν, ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις του χωρίς δεύτερο σέντερ, αφού ο Νίκος Καλλές δεν θα βρίσκεται στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας, ενώ βρίσκεται και σε αναζήτηση ομάδας ώστε να φύγει από το “δικέφαλο”. Η αναζήτηση για ένα “ψηλό” συνεχίζεται, χωρίς κάποια σημαντική εξέλιξη, με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα και τις λύσεις μέρα με τη μέρα να μειώνονται.
Ακόμα και αν αποκτηθεί τις επόμενες μέρες κάποιος παίκτης, θα χρειαστεί ειδικό πρόγραμμα ώστε να βρεθεί στην επιθυμητή κατάσταση και να προσαρμοστεί στην ομάδα και αυτό αναμένεται να είναι το “αγκάθι” του ΠΑΟΚ στα πρώτα επίσημα παιχνίδια του, καθώς δεν μπορεί να βγει μια σειρά αγώνων με ένα “καθαρόαιμο” σέντερ (Μπόγρη).
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: