Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Γλίτωσε τον… Μπαρμπόσα ο Ολυμπιακός!

Η Πινιέιρος Σκάι επιχείρησε να εντάξει στο δυναμικό της εν όψει Διηπειρωτικού τον Λεάντρο Μπαρμπόσα, αλλά υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Έτσι μάλλον δεν θα τον βρει μπροστά του ο Ολυμπιακός.

Γλίτωσε τον… Μπαρμπόσα ο Ολυμπιακός
Ένας μπελάς λιγότερος για τον Ολυμπιακό… Η Πινιέιρος Σκάι προσπάθησε να κάνει το «μπαμ» και να αποκτήσει τουλάχιστον για τα δύο παιχνίδι του Διηπειρωτικού Κυπέλλου τον Λεάντρο Μπαρμπόσα, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν. Σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ο αδερφός και ατζέντης του ΝΒΑερ γκαρντ έκανε επαφές με την πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής, αλλά τελικά δεν συμφώνησαν στο οικονομικό και δύσκολα θα επιτευχθεί συμφωνία εγκαίρως για να παίξει ο «Λεαντρίνιο» στα παιχνίδια που θα γίνουν τα ξημερώματα του Σαββάτου και το απόγευμα της Κυριακής.

Ο 31χρονος άσος είχε υποστεί προ επτά μηνών ρήξη χιαστών παίζοντας για τους Σέλτικς. Έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, προπονείται κανονικά από τον Αύγουστο, αλλά δεν έχει βρει ομάδα στο ΝΒΑ. Στο παρελθόν έχει περάσει από Σανς, Ράπτορς, Πέισερς και Σέλτικς έχοντας 12 πόντους, 2,4 ασίστ και 2,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε περισσότερα από 700 ματς στο ΝΒΑ. Το 2007 είχε αναδειχθεί καλύτερος έκτος παίκτης του πρωταθλήματος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: