Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

«Ρέφαρε» η Τσέλσι!!

Ακόμα σκοράρει κόντρα στη Στεάουα η Τσέλσι, αφού επικράτησε με 4-0 μέσα στο Βουκουρέστι.

«Ρέφαρε» η Τσέλσι
Οι «μπλε» νίκησαν με 4-0 τους πρωταθλητές Ευρώπης του 1986,στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πέμπτου ομίλου και έφεραν στα ίσα την κατάσταση, μετά την ήττα της πρεμιέρας στο «Στάμφορντ Μπριτζ» από τη Βασιλεία.

«Δύο στα δύο» για τη Σάλκε, μετά το 1-0 στην έδρα των πρωταθλητών Ελβετίας, που πέταξαν στα σκουπίδια» τον θρίαμβο της πρώτης αγωνιστικής.

Στεάουα-Τσέλσι 0-4

Οι Λονδρέζοι «ρέφαραν» την «γκέλα» της πρώτης αγωνιστικής στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και έδειξαν ικανοί να πρωταγωνιστήσουν στην κορυφαία τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο ανέλαβαν από την αρχή τα «ηνία» της αναμέτρησης και δεν τα έχασαν σε κανένα σημείο της, αποδεικνύοντας πως ήταν μια κακή παρένθεση τη ήττα της πρεμιέρας από τη Βασιλεία.

Στο 20’, ο Ραμίρες με καταπληκτική προβολή ολοκλήρωσε την υπέροχη προσπάθεια των συμπαικτών του. Ενώ στο 44’, τα αυτογκόλ του Γκεοργκέφσκι απλά χάλασε την καταπληκτική προσπάθεια του Οσκαρ.

Στο 55’, ο Ραμίρες έγινε ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, σημειώνοντας το τρίτο γκολ της ομάδας του με «ξερό» σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 90’, ο Λάμπαρντ έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» με πλασέ έξω από την περιοχή.

Βασιλεία-Σάλκε 0-1

Οι Γερμανοί έφτασαν στη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα ματς και μόνο με «αυτοκτονία» δε θα προκριθούν στους «16».
Οι «μπλε του βασιλιά» ήταν ανώτεροι στο πρώτο μισάωρο, χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες, όμως, στη συνέχεια, απειλήθηκαν από τους Ελβετούς.

Όμως, στην επανάληψη έφεραν το ματς στα μέτρα τους και στον ρυθμό που ήθελαν και έφτασαν στη νίκη, χάρη στο εκπληκτικό βολέ του Ντράξλερ έξω από την περιοχή στο 54’, κινδυνεύοντας μόνο στα τελευταία λεπτά.


Αναλυτικά, τα αποτελέσματα:

Στεάουα-Τσέλσι 0-4

Βασιλεία-Σάλκε 0-4


Βαθμολογία:

Σάλκε 6 4-0

Τσέλσι 3 5-2

Βασιλεία 3 2-2

Στεάουα 0 0-7


Η επόμενη (τρίτη) αγωνιστική (22/10):

Σάλκε-Τσέλσι
Στεάουα-Βασιλεία Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: