Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Τον περιμένει πληγωμένο θηρίο!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τον Μίτσελ και το παιχνίδι στο οποίο πρέπει να «χτίσει», με δουλειά και προσεγμένες επιλογές, γιατί τον περιμένει «πληγωμένο θηρίο»…

Τον περιμένει πληγωμένο θηρίο
• Για τρεις ημέρες είναι στην Ισπανία ο Μίτσελ, εκμεταλλευόμενος το ρεπό που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

• Δεν ξέρω αν πήγε στο σπίτι του στη Μαδρίτη η, στο εξοχικό του στην Ίμπιζα, αλλά ο 50χρονος προπονητής σίγουρα νιώθει πιο ήρεμος, πιο άνετος, πιο ήσυχος μετά τα τελευταία αποτελέσματα του Ολυμπιακού, με αποκορύφωμα φυσικά το διπλό στο Βέλγιο. Και γενικά με τις τέσσερις κολλητά νίκες, με σύνολο γκολ 16-1!

• Ήταν εκείνο το 3-0 επί της Άντερλεχτ μεγάλη δουλειά για τον Μίτσελ. Δεν ξέρω τι θα συνέβαινε αν έχανε, μήπως δηλαδή ήταν μόνιμα πάλι στη Μαδρίτη-ξέρω όμως ότι πραγματικά του έλειπε πολύ ένα σημαντικό αποτέλεσμα στη θητεία του στον πάγκο του Ολυμπιακού. Και του ήρθε ίσως την πιο κατάλληλη στιγμή.

• Ο Ισπανός στους περίπου οκτώ μήνες του στον Ολυμπιακό έχει δώσει κάτι λιγότερο από 30 παιχνίδια. Δεν είναι πάρα πολλά, αλλά δεν είναι και λίγα. Και δεν είχε ούτε μία νίκη από αυτές που λέμε «πραγματικά καλές, δυνατές νίκες». Ήττες στην Ευρώπη από Λεβάντε και Παρί κι ισοπαλίες στην Ελλάδα μέσα στο Καραϊσκάκη με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ ήταν τα πέντε πιο μεγάλα παιχνίδια του μέχρι ακριβώς το ταξίδι στις Βρυξέλλες.

• Και να που κάτω από εξτρίμ συνθήκες ο Ολυμπιακός του Μίτσελ έκανε το διπλό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Την στιγμή που στα λιγοστά παιχνίδια του στην Ευρώπη (είχε παίξει μία σεζόν και στο Γιουρόπα με τη Χετάφε) ο Μίτσελ είχε έως εκείνο το ματς μόνο ήττες (από Στουτγκάρδη, Γιανγκ Μπόϊς, Λεβάντε) και δύο ισοπαλίες με τον…ΑΠΟΕΛ και την ΟΒ Δανίας. Και του έκατσε το διπλό επί της Άντερλεχτ!

• Ο Ισπανός αυτό που νομίζω πρέπει να κάνει τώρα είναι ακριβώς να «χτίσει» πάνω σε αυτό το 3-0. Να εκμεταλλευθεί αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα, για το οποίο βοήθησε κι ο παράγοντας τύχη και να «επενδύσει» πάνω του, αλλά με δουλειά και προσεγμένες επιλογές.

• Γιατί ήδη το παιχνίδι με την Μπενφίκα στη Λισαβόνα πλησιάζει. Κι η Μπενφίκα δεν είναι Άντερλεχτ. Είναι άλλο μέγεθος. Και είναι αυτή την εποχή και πληγωμένο θηρίο... Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: