Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Οι κορυφαίοι αμυντικοί για το 2013!!

Τη λίστα με τους 20 υποψήφιους για το βραβείο του καλύτερου αμυντικού για το 2013 ανακοίνωση η FIFPro, στο πλαίσιο της ετήσιας βράβευσης που διοργανώνει η Ομοσπονδία για την καλύτερη ενδεκάδα.

Οι κορυφαίοι αμυντικοί για το 2013
Μετά από ψηφοφορία που έγινε μεταξύ επαγγελματιών ποδοσφαιριστών σε όλο τον κόσμο βγήκαν τα ονόματα των 20 υποψηφίων για το ετήσιο βραβείο της καλύτερης ενδεκάδας για το 2013.

Οι υποψήφιοι για τις θέσεις της άμυνας είναι οι:

Ο Νταβίντ Αλάμπα της Μπάγερν Μονάχου, ο Τζόρντι Άλμπα της Μπαρτσελόνα, ο Ντάνι Άλβες της Μπαρτσελόνα, ο Λέιτον Μπέινς της Έβερτον, ο Ζερόμ Μπόατενγκ της Μπάγερν Μονάχου, ο Άσλεϊ Κόουλ της Τσέλσι, ο Ντάντε της Μπάγερν Μονάχου, ο Ματς Χούμελς της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς της Τσέλσι, ο Φίλιπ Λαμ της Μπάγερν Μονάχου, ο Νταβίντ Λουίς της Τσέλσι, ο Βενσάν Κομπανί της Μάντσεστερ Σίτι, ο Μαρσέλο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Πέπε της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ζεράρ Πικέ της Μπαρτσελόνα, ο Σέρχιο Ράμος, της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Τιάγκο Σίλβα της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Ραφαέλ Βαράν της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Νεμάνια Βίντιτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Πάμπλο Σαμπαλέτα της Μάντσεστερ Σίτι.

Τα ονόματα των υποψηφίων για τις θέσεις των μέσων και των επιθετικών θα ανακοινωθούν στις 6 και 9 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: