Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Η Πυθία τουλάχιστον την έπινε!!

Ο Σταύρος Κόλκας είναι ξανά στο gazzetta.gr και γράφει για τον Τσιώλη, το πέναλτι στο ΠΑΣ-ΠΑΟΚ, την ΚΕΔ και τις διαιτησίες στην Σούπερ Λίγκα!
Ξεκίνησα χαλαρά και με παρεξηγήσατε αμέσως. Όχι δεν εμφανίστηκα εδώ για να ρίξω τους τόνους, απλά συνήθως όταν ανοίγω μέτωπα με τις αστείες στρατηγικές διαφόρων ΠΑΕ και επικοινωνιολόγων τους, θέλω να αισθάνομαι πως οι δικοί μου είναι οκ.
Οι δικοί μου όμως με τρολάρουν όταν εμφανίζουν δηλώσεις Τσιώλη στην επίσημη ιστοσελίδα. Θα προσπαθήσω να μη το δω κακοπροαίρετα, αλλά ο Τσιώλης κάνει την παρακάτω δήλωση. «Με πιο ήρεμο μάτι και σαφώς βλέποντας το ριπλέι, μπορώ να πω ότι είναι απο τις περιπτώσεις που μπορεί να δοθεί, όπως και να μη δοθεί. Είμαι πάντα ειλικρινής και αυτό που βλέπω το λέω» είπε ο Καρδιτσιώτης σταρ και ξεκαρδίστηκαν όλοι οι ειλικρινείς του κόσμου.
Βασικά ξεκαρδίστηκε και η Πυθία βλέποντας την εξέλιξη των χρησμών της. Κάποτε τα έκανε και αυτή, όμως είχε και κανά κιλό από διάφορα φυτά να ντουμανιάζουν στη μούρη της. Ο Τσιώλης το κατάφερε ξενέρωτος. Μπράβο στον Σάκη. Χρησμοί υπάρχουν και στο παρασκήνιο της διαιτησίας. Ξεκινά την ημέρα ο Δουκάκος στο σάιτ του, αποθεώνοντας Σπάθα για τη διαιτησία στα Γιάννενα αφού προφανώς αυτό βγαίνει από τον παρατηρητή διαιτησίας Βέλλιος. Στο αρχικό κείμενο γίνεται αναφορά για χρήση βίντεο από τον παρατηρητή που δικαίωσε τον .. συμπαθή μόνο σε συγγενικά πρόσωπα πρώτου βαθμού, Πειραιώτη διαιτητή.
Το απόγευμα, εμφανίζεται νέο άρθρο στο οποίο άνθρωποι της ΚΕΔ – θα ήθελα και μια φωτογραφία τους να πεισθώ πως είναι άνθρωποι – κάνοντας χρήση βίντεο αποφάσισαν να παραπέμψουν τον συμπαθή  μόνο σε συγγενικά πρόσωπα πρώτου βαθμού, Πειραιώτη διαιτητή. Πρώτα απ όλα, δεν είναι τόσο η αλλαγή κατεύθυνσης της ΚΕΔ που με εντυπωσιάζει, αλλά πως ακόμη δουλεύει με… βίντεο. Περίμενες να έχουν έστω ένα Dvd player.
Το ότι απόγευμα έγινε ότι έγινε, οφείλεται στον προβληματισμό που είχε θέσει η εφημερίδα Γαύρος η οποία παρουσίασε στο πρωτοσέλιδό της το εξής ερώτημα «Πότε κέρδισε ο Ολυμπιακός πέναλτι στο 81΄και ενώ είναι 0-0 το παιχνίδι». Διονύση δύσκολα τα έβαλες τα παιδιά γιατί πρώτον δεν διευκρινίζεις αν μετράει το 1-1 και πέναλτι στο 81΄, το 2-2 ή μόνο το 0-0. Επίσης, αν μετράει το πέναλτι στο 80΄ή το 82΄. Κάθισαν τα παιδιά της ΚΕΔ στο τραπέζι από το πρωί και μέχρι να απαντήσουν στο ερώτημα του Διονύση μας πήρε το απόγευμα. Και τότε κατάλαβαν πως ο Βέλλιος είχε βγάλει λάδι τον Ηλία που τόλμησε και έδωσε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στο 81΄.
Στο κόλπο βέβαια και ο Χριστοβασίλης, που διαρροές ήθελαν να έχει στείλει επιστολή στη ΚΕΔ. Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι δεν εστάλη ωστόσο το γεγονός ότι διέρρευσε η ο οποία πρόθεση να σταλεί επιστολή στην ΚΕΔ χρησιμοποιήθηκε από τους γνωστούς κύκλους που θέλουν να παρουσιάσουν τον ΠΑΟΚ ως τέρας του παρασκηνίου. Ο ΠΑΣ καλό θα ήταν να είναι πιο προσεκτικός και να μην δίνει πατήματα σε μία φάση δύσκολη για τον μεγαλομέτοχό του.
Ο Χριστοβασίλης βέβαια, εκτός του ότι έχει ένα γήπεδο που οι παίκτες μπορούν ανά πάσα στιγμή να κάνουν σπαγγάτο και να βγούνε ένα μήνα εκτός – Νίνης – προσφέρει και άλλες χρήσιμες παροχές σε όσους επισκέπτονται τους Ζωσιμάδες. Έχουμε όλοι την ευκαιρία να θυμηθούμε πως δουλεύαμε πριν ανακαλυφθεί το ίντερνετ, αφού έχει καταφέρει να μη πιάνει ούτε το προσωπικό hotspot του κινητού μας. Δεν αναφέρομαι σε wifi φοβούμενος μη μου στείλει καμιά επιστολή διαμαρτυρίας η Λίγκα για την μείωση του προϊόντος.
 Θα ήθελα να δω και ποιοι τον πήραν τηλέφωνο εκείνο το βράδυ. Έναν αναλυτικό της κίνησης που είχε το κινητό του αν είναι εύκολο. Με αυτά και με αυτά πλανάται στον αέρα πως ο συμπαθής μόνο σε συγγενικά πρόσωπα πρώτου βαθμού Πειραιώτης διαιτητής θα τιμωρηθεί που έδωσε ένα πέναλτι στον ΠΑΟΚ. Ακόμη και να μη τιμωρηθεί, αφού πλέον δεν εξετάζουμε αν ήταν ή δεν ήταν πέναλτι μάλλον γιατί κόλλησε η ταινία στο βίντεο, έχει δημιουργηθεί η αίσθηση πως όποιος δίνει πέναλτι στον ΠΑΟΚ θα περνάει τουλάχιστον ένα διήμερο ακραίων πιέσεων, θα τον φωνάζει ο δήμαρχος της περιοχής που ζει να του πει πως είναι ανεπιθύμητος και θα αισθάνεται μία ανασφάλεια από το πουθενά.
Είναι η ίδια πίεση που δέχτηκε πχ ο Σιδηρόπουλος όταν τόλμησε να σφυρίξει στο παιχνίδι που ο τεράστιος σύλλογος δεν κέρδισε, με αποτέλεσμα να μπει στους πίνακες πέντε αγώνες μετά. Και ήρθε στη Τούμπα να παίξει στο ΠΑΟΚ – Άρης και δεν είδε ούτε αυτός, ούτε οι βοηθοί του, το απλωμένο χέρι του Ηρακλή σε διώξιμο της μπάλας προ του Βούκιτς που ήταν έτοιμος να το παστελώσει. Και η συγκεκριμένη φάση στο 0-1.
Απ ότι αντιλαμβάνεστε όσοι έχετε αυτή τη δυνατότητα, το προϊόν της Σούπερ Λίγκας συνεχίζει να αναβαθμίζεται καθημερινά. Οι χορηγοί στέκονται σε ουρά έξω από τα γραφεία της να δώσουν κανά ψιλό, οι παράγοντές της ψηφίζουν πάντα με γνώμονα το καλό του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Και στην ΕΠΟ, θα μας ενημερώσουν για το πόσοι πέφτουν και πόσοι ανεβαίνουν τα Χριστούγεννα, για δώρο.
ΥΓ. Ξεπάγωσε ο Έλσνερ;
ΥΓ. Στον ΠΑΟΚ λένε πως θα αντιδράσουν μετά όλα τα παραπάνω. Συγνώμη που δεν τους έχω ικανούς να κάνουν απολύτως τίποτα ακόμη.
ΥΓ. Προτεινόμενο πρωτοσέλιδο σε εφημερίδα Γαύρος. «Τα παιδιά του Ζεβεδαίου ποιον είχαν πατέρα»; Να ξεκινήσουμε από τα εύκολα και να φτάσουμε μετά στην έρευνα.
ΥΓ. Ευχαριστώ τον Χρήστο Ελευθερίου για την άψογη συνεργασία που είχαμε μέχρι να αποχωρήσω από το sportdog.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: