Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Άλλος τη… Νίκη, άλλος τη χάρη!!

Χάρη στην… ευστοχία του ο Απόλλωνας Σμύρνης επικράτησε 3-1 της Νίκης Βόλου στο πρώτο ματς Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων, με τους Θεσσαλούς πάντως να στέκονται πιο καλά από ό,τι δείχνει το σκορ.

Άλλος τη… Νίκη, άλλος τη χάρη
Με πολλές απουσίες παρατάχθηκε ο Απόλλωνας Σμύρνης κόντρα στη Νίκη Βόλου, στο πρώτο από τα δύο μεταξύ τους ματς που θα κρίνουν την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα μετά το 3-1, όμως η εμφάνιση των φιλοξενούμενων αφήνει ελπίδες ανατροπής στη ρεβάνς.

Το σκορ άνοιξε στο 29’ όταν μετά από κόρνερ σούταρε και με προβολή ο Μπλάζεκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για να απαντήσει οκτώ λεπτά αργότερα ο Σεϊμάν με ωραία προσωπική ενέργεια.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Μπάρκογλου έδωσε ξανά προβάδισμα στην «ελαφρά ταξιαρχία» και στο 64’ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 16 Ιανουαρίου (20.00) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Απόλλων Σμύρνης (Σάντσες): Γουμάγιας, Παπαζαχαρίας, Χατζγζήσης, Παντελιάδης, Έγκον, Τσοκάνης (46' Τσεμπερίδης), Βέρτζος, Μίνγκας (72' Διαμάντης), Τσιλιγκίρης, Μπάρκογλου, Μπλάζεκ (56' Φαρινόλα).

Νίκη Βόλου (Τζαναβάρας)
: Ταϊρης, Ζουλιώτης, Αργύρης, Γκότοβος, Μπιτσάκος, Μπακάλης (88' Χαρτσιάς), Σειμάν (82' Τσίτσας), Γέσιτς, Μανουσάκης (76' Αναστασόπουλος), Ανιέτε, Τζιώρας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: