Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Σα Πίντο: «Πάλι γκολ από λάθος…»

Απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του και την ήττα από την Καλλονή, ήταν ο τεχνικός του ΟΦΗ, Ρικάρντο Σα Πίντο. Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε λόγο και για άδικο αποτέλεσμα.

Σα Πίντο: «Πάλι γκολ από λάθος…»
Η Καλλονή, εκμεταλλεύτηκε μια καλή της στιγμή στο παιχνίδι και πήρε τη νίκη, ωστόσο ο τεχνικός του ΟΦΗ, Ρικάντο Σα Πίντο έκανε λόγο για άδικο αποτέλεσμα. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του δεν άξιζε να χάσει, ενδεχομένως δεν άξιζε και να κερδίσει, δηλώνοντας πως το καλύτερο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Σα Πίντο:

«Σχετικά με το παιχνίδι έχω να πω πως δεν ήμασταν καλοί, δεν είχαμε πρεσινγκ και τα στοιχειά που είπαμε πριν το παιχνίδι. Δεν είχαμε την ηρεμία να κυκλοφορήσουμε την μπάλα, αλλά νομίζω πως δείξαμε κάποια άλλα πράγματα. Ο αντίπαλος σε όλο το παιχνίδι είχε μια ευκαιρία και μια σέντρα», ήταν το αρχικό του σχόλιο στη συνέντευξη Τύπου για να προσθέσει:

«Φυσικά είμαστε δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα. Δεν παίξαμε καλά όπως κάναμε την Κυριακή και δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, αλλά ούτε και να χάσουμε. Δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι. Παίξαμε σήμερα το πρώτο ημίχρονο και έχουμε ακόμα ένα για να ανατρέψουμε το σκορ και να προκριθούμε. Δεν είχαμε την ποιότητα που θέλαμε, αλλά και πάλι δεχθήκαμε ένα γκολ από ένα λάθος. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο στα τελευταία παιχνίδια, κάτι που δεν αποτυπώνεται ακόμα στην βαθμολογία. Σήμερα ήταν μια κακή ημέρα για εμάς αλλά νομίζω πως πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία».

Ο Πορτογάλος ρωτήθηκε και για το επόμενο επίσημο ματς των Κρητικών, αυτό με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα και είπε: «Θα παίξουμε με μια ομάδα που είναι ένα επίπεδο παραπάνω. Έχουν ποιότητα και παίζουν καλό ποδόσφαιρο κάτι που φαίνεται και από την θέση τους στην βαθμολογία. Εμείς θα προσπαθήσουμε όπως κάνουμε πάντα για το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: