Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Ξεκαθαρίζει την θέση του ο Κουρτουά!

Ο Τιμπό Κουρτουά με δηλώσεις του ξεκαθαρίζει πως για να επιτρέψει στην Τσέλσι όπου ανήκει , θέλει να του εγγυηθούν ότι θα είναι ο βασικός γκολκίπερ της ομάδας.

Ξεκαθαρίζει την θέση του  ο Κουρτουά
Ο Τιμπό Κουρτουά βλέπει την καριέρα του να εκτοξεύεται στην Ατλέτικο Μαδρίτης όπου αγωνίζεται ως δανεικός, και ξεκαθαρίζει ότι ο μόνος λόγος που θα γυρίσει στην Τσέλσι είναι να πάρει την φανέλα του βασικού τερματοφύλακα.

Οι άνθρωποι των «μπλε» έχουν μια πολύ δύσκολη κατάσταση να χειριστούν. Ο Βέλγος τερματοφύλακας κάνει εκπληκτικά πράγματα αυτή τη χρονιά στη Μαδρίτη και έχει κάνει τους ιθύνοντες της Τσέλσι να θέλουν να τον εντάξουν ξανά στο δυναμικό τους.

Ο ίδιος όμως γνωρίζει καλά ότι στους Λονδρέζους υπάρχει ο Πετρ Τσεχ και δεν έχει καμία διάθεση να μείνει στον πάγκο.

Ο Κουρτουά λοιπόν σύμφωνα με δηλώσεις του, φαίνεται πως θέλει εγγυήσεις από τον Μουρίνιο ότι θα έχει τη θέση του βασικού γκολκίπερ στην ομάδα ο ίδιος και όχι αυτός που έχει την φήμη και την εμπειρία.

Σε περίπτωση που οι «μπλε» δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν στο πάγκο τον 31χρονο γκολκίπερ, τότε ο Κουρτουά είναι σαφές ότι θα προτιμήσει να μείνει στην Ατλέτικο, μέχρι να μπορεί να γυρίσει στο Λονδίνο ως βασικός τερματοφύλακας της ομάδας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: