Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Θέλει Κώτσιο!!

Θέλει ΚώτσιοΟ Ηλίας Κώτσιος ενδέχεται να είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί από τον Λεβαδειακό για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός, εδώ και λίγες ημέρες έχει αρχίσει τις προπονήσεις με την ομάδα της Λειβαδιάς. Αυτό το γεγονός τον καθιστά άμεσα ανάμεσα στους υποψηφίους.

Ωστόσο υπάρχει ένας μεγάλος προβληματισμός.

Από το καλοκαίρι που δεν συνέχισε στην ομάδα της Μυτιλήνης παραμένει ανενεργός. Ετσι το τελευταίο του ματς ήταν στις 26 Μαΐου, όταν μάλιστα είχε βρει δίχτυα στο 2-2 της Καλλονής κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, αποτέλεσμα που είχε χαρίσει την άνοδο στην πρώην ομάδα του.

Εκτοτε κάνει προπονήσεις με διάφορους συλλόγους, αλλά δεν είναι το ίδιο. Είναι απολύτως λογικό να είναι πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Κι εκεί είναι το «κλειδί». Αν φανεί ότι μπορεί άμεσα να βοηθήσει κι από την 1η Γενάρη να μπορεί να αγωνιστεί, τότε θα αποκτηθεί και θα αποτελέσει την πρώτη -κατά τα φαινόμενα- χειμερινή προσθήκη των «πράσινων» οι οποίοι αμυντικά έχουν πολλά προβλήματα.

Αλλωστε ο Μανόλο δεν φαίνεται πως θα συνεχίσει και μετά τον Γενάρη, όπως και ο Μανού Μπούστο, που επίσης δεν είναι στα πλάνα του Νίκου Καραγεωργίου.

Αυτόματα η περίπτωση του Κώτσιου περνά σε πρώτο πλάνο και το θέμα του θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Εκτός της περίπτωσης του Κώτσιου θα αποκτηθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ ππιθανό να πάρουν και αμυντικό μέσο. Οπότε κι από εκεί αναμένονται εξελίξεις που ίσως... τρέξουν πολύ γρήγορα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: