Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

«Περιμένουμε Γιαννακόπουλο και… φορ»

Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ της Συμμαχίας πως περιμένει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον «συμπαίκτη» του για να μπουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. «Θα πάρουμε επιθετικό», πρόσθεσε.

«Περιμένουμε Γιαννακόπουλο και… φορ»
Σε στάση αναμονής για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον «συμπαίκτη» του από την Κίνα βρίσκεται ο Γιάννης Αλαφούζος, όπως ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ της Παναθηναϊκής Συμμαχίας κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε για το ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. «Είχαμε μια πολύ καλή συζήτηση. Έχει δείξει ένα σοβαρό ενδιαφέρον και θα κάνει οικονομικό έλεγχο. Δεν έχει παραλάβει ακόμη τα στοιχεία ο δικηγόρος του, αλλά τους περιμένουμε», ανέφερε, ενώ πρόσθεσε πως δίπλα του έχει έναν επενδυτή από την Κίνα, που προορίζεται να βάλει τα περισσότερα χρήματα. Πάντως πρόσθεσε πως εφόσον δεν μπουν τα χρήματα από τον Κινέζο επενδυτή, θεωρεί δύσκολο να μπει μόνος του στην ΠΑΕ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Παράλληλα, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έδειξε να αμφιβάλει καθόλου για τις προθέσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. «Είναι μια οικογένεια με μεγάλη προσφορά και θα είναι πολύ ευχάριστο αν τελικά μπει. Τους περιμένουμε. Εμείς είμαστε εδώ, σαν Παναθηναϊκή Συμμαχία, κι έχουμε αναλάβει τη σωτηρία της ομάδας. Όποιος θέλει να βάλει χρήματα, μακάρι να το κάνει για να πάει παρακάτω ο Παναθηναϊκός», δήλωσε.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναφέρθηκε και στην πώληση του Λουτσιάνο Φιγκερόα. «Ήρθε και μας είπε ότι θέλει να φύγει. Τον πιέσαμε και του είπαμε ότι δεν είναι σωστό να αφήσει την ομάδα, αλλά επέμενε πολύ λέγοντας πως δεν μπορούσε να αρνηθεί μία τόσο μεγάλη προσφορά σε αυτή την ηλικία. Εμείς το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να πάρουμε ένα σημαντικό ποσό από την παραχώρησή του», είπε, ενώ ξεκαθάρισε πως θα αποκτηθεί σίγουρα αντικαταστάτης για την επιθετική γραμμή.

Η Γενική Συνέλευση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 22 Δεκεμβρίου στον Τάφο του Ινδού, πριν από το ματς με τη Skoda Ξάνθη. Θα έχει προηγηθεί ο ορισμός της για την 21η Δεκεμβρίου όπου δεν θα υπάρξει απαρτία ώστε να πραγματοποιηθεί τελικά την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου.

Το «παρών» στη σημερινή συνεδρίαση έδωσαν τα οκτώ από τα εννιά μέλη (Αλαφούζος, Ηρειώτης, Αντωνιάδης, Οικονομόπουλος, Κωνσταντίνου, Καρανάσος, Ρισβάς, Καιμενάκης), με μοναδική απουσία αυτή του Χρήστου Παναγόπουλου, που δεν έχει αντικατασταθεί ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: