Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Χάνει Παππά μέχρι νεωτέρας!

Σε τουλάχιστον δύο εβδομάδες υπολογίζεται η απουσία του Νίκου Παππά από τις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. Οι σκέψεις του Πεδουλάκη.

Χάνει Παππά μέχρι νεωτέρας
Η κακοδαιμονία φέτος με τους τραυματισμούς στον Παναθηναϊκό δεν έχει προηγούμενο. Πάνω που ο Στεφάν Λάσμε επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς, οι «πράσινοι» χάνουν το Νίκο Παππά. Οι εξετάσεις στον τραυματισμένο του δεξιό αγκώνα έδειξαν κακώσεις στους συνδέσμους και τίθεται νοκ άουτ μέχρι νεωτέρας.

Ακόμη δεν υπάρχει σαφής εικόνα για το διάστημα που θα απουσιάσει, αλλά εκτιμάται πως αυτό θα είναι τουλάχιστον δύο εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει πως χάνει σίγουρα τα κρίσιμα ματς με Ερυθρό Αστέρα και Λοκομοτίβ Κουμπάν για την Ευρωλίγκα, ενώ είναι αμφίβολο αν θα επιστρέψει εγκαίρως για να παίξει στην τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης απέναντι στη Μακάμπι, αλλά και στον νοκ άουτ ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στις 23 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Σαφέστερη άποψη για τη σοβαρότητα της κατάστασης θα διαμορφώσει το ιατρικό τιμ την επόμενη εβδομάδα. Ο 23χρονος γκαρντ ακολουθεί ήδη εντατικές θεραπείες με την ελπίδα να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό. Αν το πρόβλημα του Παππά αποδειχτεί ακόμη πιο σοβαρό και δεν επανέλθει άμεσα, δεν αποκλείεται να εξεταστεί το ενδεχόμενο προσθήκης ενός γκαρντ με τέτοια χαρακτηριστικά, αν και το τεχνικό τιμ έχει αμφιβολίες για το κατά πόσο αυτό θα βοηθήσει ουσιαστικά ή περισσότερο θα… μπερδέψει την ομάδα.

Στο διάστημα της απουσίας του, τώρα, ο Αργύρης Πεδουλάκης θα αυξήσει το χρόνο συμμετοχής στους Μάικ Μπράμο και Ραμέλ Κάρι. Γνωρίζει πως πρόκειται για παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά και δεν έχουν το χάρισμα του Παππά στις διεισδύσεις, αλλά ξέρει πως μπορεί να πάρει από αυτούς άλλα πράγματα, όπως ενέργεια, καλή άμυνα και μακρινά σουτ από τον Μπράμο, όπως και σκοράρισμα από την περιφέρεια και δημιουργία από τον Κάρι, την αγωνιστική «ανάσταση» του οποίου περιμένουν στις τάξεις των πρωταθλητών.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: