Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Τόμπσον: «Μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

Ο Ντιόν Τόμπσον ανυπομονεί για το ματς της Μπάγερν με τον Ολυμπιακό και θεωρεί πως η ομάδα του είναι ικανή να κερδίσει τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Τόμπσον: «Μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»
Με ανυπομονησία, αλλά και αισιοδοξία περιμένει το ματς της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό στο Μόναχο ο Ντιόν Τόμπσον. Ο Αμερικανός φόργουορντ της Μπάγερν, που είχε περάσει και από τον Ίκαρο, θεωρεί πως η ομάδα του είναι ικανή να βάλει τέλος στο αήττητο των Πειραιωτών.

«Είναι ξεχωριστό να αντιμετωπίζεις τους πρωταθλητές Ευρώπης και ανυπομονώ για αυτό το ματς, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου. Σίγουρα δεν θα είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι, αλλά χρειαζόμαστε τη νίκη. Πιστεύω πως με τον κόσμο μας στο πλευρό μας, έχουμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως είναι μέσα στις δυνατότητές μας να τα καταφέρουμε», ανέφερε.

Όσον αφορά τον τραυματισμό του στο χέρι, που του είχε στοιχίσει τη συμμετοχή στο ματς του πρώτου γύρου, είπε: «Αισθάνομαι όλο και καλύτερα. Δεν πονάω πλέον, αλλά ξέρω πως ακόμη έχω κάποια προβλήματα στο σουτ μου και θα πρέπει να δουλέψω πάνω σε αυτό». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: