Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Τρεις υποβιβάζονται, τρεις ανεβαίνουν!!

Την Δευτέρα αναμένεται να αποφασίσει η ΕΠΟ το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν στη Football League και πόσες θα ανέβουν την επόμενη σεζόν στη Σούπερ Λίγκα, όπως αποκαλύπτει η SportDay.

Τρεις υποβιβάζονται, τρεις ανεβαίνουν
Τέλος στο «σίριαλ» που κράτησε αρκετούς μήνες ετοιμάζεται να δώσει η ΕΠΟ, η οποία θα συνεδριάσει εκτάκτως τη Δευτέρα και θα αποφασίσει το τι μέλλει γενέσθαι εν όψει της Σούπερ Λίγκας της επόμενης σεζόν.

Όπως αποκαλύπτει η SportDay, η Ομοσπονδία αναμένεται να αποφασίσει ότι θα πέσουν τρεις ομάδες από την πρώτη κατηγορία και θα ανέβουν άλλες τόσες από τη Football League.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, με βάση όσα προκύπτουν αυτή τη στιγμή από τις προθέσεις των περισσότερων μελών του συμβουλίου, δηλαδή της πλειοψηφίας.

Μάλιστα, η SportDay αναφέρει πως την ερχόμενη Δευτέρα ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, οι συνεργάτες του θα παρουσιάσουν το πλήρες σχέδιο που έχουν καταρτίσει για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αυτό προβλέπει ότι από τη σεζόν 2015-2016 η Σούπερ Λίγκα θα απαρτίζεται από 16 ομάδες (δηλαδή του χρόνου θα πέσουν τέσσερις) και η Football League από 18 ομάδες.

Διαβάστε περισσότερα για το συγκεκριμένο θέμα στο σημερινό (05/12) φύλλο της SportDay…Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: