Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Ανανέωσε με Μπιλμπάο ο Ιραόλα!

Η Μπιλμπάο επέκτεινε τη συνεργασία της με τον Άντονι Ιραόλα μέχρι το 2015.

Ανανέωσε με Μπιλμπάο ο Ιραόλα
Ο αμυντικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Άντονι Ιραόλα, υπέγραψε επέκταση συμβολαίου διάρκειας ενός χρόνου. Ο 31χρονος δεξιός μπακ της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι και τον Ιούνιο του 2015.

Η Μπιλμπάο εξέδωσε μια λιτή ανακοίνωση στην οποία ανέφερε τα εξής: «Η Αθλέτικ Μπιλμπάο και ο ποδοσφαιριστής Άντονι Ιραόλα, υπέγραψαν την ανανέωση της συμφωνίας τους και αυτή η εξέλιξη θα κρατήσει τον παίκτη στην ομάδα μέχρι τις 30 Ιουνίου 2015».

Ο Ιραόλα από την πλευρά του δήλωσε: «Eίμαι χαρούμενος που η ομάδα μου έδωσε τη δυνατότητα να συνεχίσω να φοράω τα χρώματά της. Έχω την τύχη να βρίσκομαι εδώ για πολλά χρόνια και απολάμβανα την εμπιστοσύνη όλων των προπονητών που πέρασαν από την ομάδα. Θα είμαι πάντα ευγνώμον στον Ερνέστο Βαλβέρδε που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ στην Αθλέτικ».

Ο Ιραόλα έχει περάσει όλη του την καριέρα αγωνιζόμενος μόνο στην ομάδα των Βάσκων, ενώ το 2003 ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού ήταν αυτός που του είχε δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα προωθώντας τον από τις ακαδημίες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: