Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Φουρλίγκας στο Metropolis: «Σήμερα ή αύριο στα χέρια μας το πόρισμα»

Ο αντιπρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη Βασίλης Φουρλίγκας φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για τις εξελίξεις στο μέτωπο του επενδυτή, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως το πόρισμα της NEXIA θα είναι στην Θεσσαλονίκη σήμερα ή αύριο το βράδυ

Αναλυτικά:

Για το θέμα του επενδυτή: «Πέρσι είχαμε έρθει σε κάποιες επαφές με ανθρώπους στο εξωτερικό, αλλά δεν το δημοσιοποιήσαμε καθώς δεν είναι εύκολο να έρθει επενδυτής στον Άρη. Προτιμήσαμε να το κρατήσουμε για εμάς. Φέτος γίνεται μια προσπάθεια από την ΠΑΕ Άρης, αλλά για μένα το λάθος είναι ότι η προσπάθεια δημοσιοποιήθηκε. Έχουν συμβεί πολλά στον Άρη είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση και για μένα είναι λάθος η επενδυτολογία. Μέσω ανακοινώσεων θα μπορούσαμε να δώσουμε κάποια στοιχεία, τώρα παίζοντας με τον χρόνο και πότε θα γίνει και αν θα γίνει, όλα αυτά για μένα είναι λάθη».


Συνεχίζοντας είπε: «Δεν έχω καμία ενημέρωση από την ΠΑΕ για το τι θα γίνει. Αν κρίνω από τις εξελίξεις λέω ότι θα γίνει. Αν δεν δω χρήμα ζεστό στα ταμεία όμως δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Ο νέος επενδυτής θα μπορούσε να στείλει μια επιστολή ενδιαφέροντος, υπάρχει δυνατότητα μέσω εγγυητικής επιστολής ή μέσω επιταγής στην ΠΑΕ να εκδηλώσει ενδιαφέρον. Θα μπορούσε να πει πως δεν προλαβαίνει την Α.Μ.Κ και να τρέξει τις επόμενες κινήσεις. Αλλά εδώ δεν βλέπουμε τίποτα και θα πρέπει όλοι να τρέξουμε. Υπάρχουν πολλά θέματα, ο Άρης δεν είναι καλά αγωνιστικά και ο χρόνος πιέζει. Ο κόσμος είναι απελπισμένος ακούει διάφορα και δεν βλέπει τίποτα. Κάποιοι που έβαλαν στο τρυπάκι στον κόσμο περί επενδυτή, θα πρέπει και να το τελειώσει»


Επιπλέον πρόσθεσε: «Έχω δει πολλά σε αυτόν τον σύλλογο και μέχρι να δω χρήμα στην ΠΑΕ είμαι επιφυλακτικός. Για μένα δεν είναι σωστά πράματα αυτά. Έγιναν λάθος χειρισμοί. Θα σας πω και το άλλο. Το μέγεθος του Άρη δεν επιτρέπει να μπει ο οποιοσδήποτε να μπει μέσα. Χρειάζεται να κοιτάξει πολλά. Χρειάζεται να κοιτάξει το λογιστήριο, να πάρει άδεια από την Γ.Γ.Α. Σε αντίστοιχη ομάδα της πόλης, ο επενδυτής έκανε να έρθει έξι χρόνια».


Τέλος αναφέρθηκε και στο θέμα της παράδοσης του πορίσματος: «Το πόρισμα της NEXIA έχει πληρωθεί. Περιμένουμε να μας ενημερώσουν το πότε θα μας παραδώσουν το πόρισμα. Πρέπει να μας πούνε συγκεκριμένη μέρα και ώρα για την παράδοση. Σύμφωνα με τα όσα μας έχουν πει ή σήμερα το βράδυ ή αύριο το βράδυ θα είναι στα χέρια μας».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: