Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Και η Οσασούνα για Κάλα!

Αυξάνονται οι μνηστήρες για τον Χουάν Καλά, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στην Ισπανία, και η ΑΕΚ δεν δείχνει έτοιμη να αλλάξει την στρατηγική της.

Και η Οσασούνα για Κάλα
Μεγάλη διαφορά παρατηρείται στις επαφές που έχουν ο Χουάν Κάλα με την ΑΕΚ, αν και η διοίκηση παρουσιάζεται διατεθειμένη να προσφέρει ένα καλό ποσό στον Ισπανό αμυντικό για να παίξει στη Football League.

Ο 24χρονος παίκτης πραγματοποιεί μία πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Σεβίλλη στην Primera Division και εκτός από το ενδιαφέρον της Νυρεμβέρη, στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι η Οσασούνα εξετάζει «ζεστά» την περίπτωσή του.

Από την πλευρά τους, στον «Δικέφαλο» δεν είναι διατεθειμένοι να αλλάξουν τη στρατηγική τους στις διαπραγματεύσεις με τον Κάλα, αφού θεωρούν πως ήδη προσφέρουν αρκετά καλά χρήματα.

Εφόσον δεν προχωρήσει η υπόθεση του Ισπανού στόπερ, τότε η ενίσχυση θα γίνει από την ελληνική αγορά.

Στη συγκεκριμένη θέση μπορεί να αγωνιστεί ο Γούτας της Ξάνθης με τον οποίο έχει ήδη γίνει μία πρώτη επαφή, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι πιθανό να αποκτηθεί ο Κατσουράνης που έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: