Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Αταμάν: «Ο Μπέγκιτς το ξεκίνησε, ο Μπονσού απλά αντέδρασε»

Ευθύνες στον Μπέγκιτς και τον Πρίντεζη επιρρίπτει για το επεισόδιο στο ΣΕΦ ο προπονητής της Γαλατάσαραϊ, Εργκίν Αταμάν, χαρακτηρίζοντας φυσιολογική την αντίδραση του Ποπς Μενσά-Μπονσού.

Αταμάν: «Ο Μπέγκιτς το ξεκίνησε, ο Μπονσού απλά αντέδρασε»
Αν και αμέσως μετά το επεισόδιο στο ΣΕΦ ο Εργκίν Αταμάν είχε απολογηθεί για τη συμπεριφορά του Ποπς Μενσά-Μπονσού και είχε προαναγγείλει την τιμωρία του από την ίδια την ομάδα, ο προπονητής της Γαλατάσαραϊ τώρα προσπαθεί να βγάλει… λάδι τον Βρετανό άσο για το ρόλο του στον καυγά με τον Μίρζα Μπέγκιτς και τον Γιώργο Πρίντεζη.

«Ένα τέτοιο επεισόδιο είναι πάντα δυσάρεστο. Είδα μετά τον αγώνα τη φάση σε βίντεο και διαπίστωσα ότι όλα ξεκίνησαν από τον Μπέγκιτς. Πήγε και χτύπησε τον Μενσά-Μπονσού με αγκωνιά από πίσω κι έτσι άρχισαν όλα. Αν θυμάστε καλά, από ένα αντίστοιχο χτύπημα στον αυχένα τραυματίστηκε πρόσφατα ο Τζαβάι και τελείωσε γι’ αυτόν η σεζόν, ενώ τέθηκε σε κίνδυνο και η ζωή του. Είναι φυσιολογικό να αντιδράσει ο Μενσά-Μπονσού όταν δέχεται ένα τέτοιο χτύπημα. Ακόμη κι αν στο δρόμο κάποιος σε χτυπήσει από το πουθενά, θα αντιδράσεις. . Ο Πρίντεζης ενεπλάκη στον καυγά και ο Μενσά-Μπονσού μπήκε και πάλι στη μάχη. Σίγουρα δεν είναι καθόλου ευχάριστο ένα τέτοιο περιστατικό και στη συνέχεια πήρε διαστάσεις», δήλωσε ο Τούρκος τεχνικός, ενώ παράλληλα απέκλεισε το ενδεχόμενο να τιμωρήσει η Γαλατάσαραϊ τον Μενσά-Μπονσού. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: