Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Φιγκερόα: «Να αφήσω κληρονομιά…» (photos+video)

Με κάθε επισημότητα από τον πρόεδρο της Τζοχόρ, πρίγκιπα Τουνκού Ισμαΐλ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (5/12) η επίσημη παρουσίαση του Λουτσιάνο Φιγκερόα.
Ο Αργεντίνος επιθετικός ταξίδεψε στην Μαλαισία και την Πέμπτη παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου, ενώ έξω από την αίθουσα που φιλοξένησε την εκδήλωση, οπαδοί της Τζοχόρ καλωσόρισαν τον πρώην άσο των «πράσινων».
«Σας παρουσιάζω τον Λουτσιάνο Φιγκερόα, παρουσία και του προπονητή της ομάδας, Θέσαρ Χιμένεθ», ήταν τα λόγια του προέδρου της Τζοχόρ, πρίγκιπα Τουνκού Ισμαΐλ κατά την επίσημη παρουσίαση του Αργεντίνου.
Από την πλευρά του, ο πρώην, πλέον, επιθετικός του Παναθηναϊκού, στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Μαλαισίας, τονίζοντας πως στόχος του είναι να αφήσει μία κληρονομία στις νέες γενιές της χώρας.
«Είμαι χαρούμενος και αγαπώ να παίξω με την Τζοχόρ Νταρούλ Τακζίμ. Μου έχει ανατεθεί και φέρω την ευθύνη εδώ στην Τζοχόρ να φέρω στον κόσμο και ειδικά στις νεότερες γενιές μια κληρονομιά», ήταν τα πρώτα του λόγια.
Και πρόσθεσε: «Είναι ένα μπόνους να κερδίσεις ένα κύπελλο, αλλά για μένα η νίκη έρχεται με την έννοια να ενώσεις τον κόσμο, να μπορείς να δημιουργήσεις μια πλατφόρμα για τις νεότερες γενιές μακριά απ' τις αρνητικές επιρροές και τρίτον να ενισχύσεις τον επαγγελματισμό του ποδοσφαίρου σε ένα διαφορετικό επίπεδο και να διατηρηθεί η σταθερότητα στην πολιτεία μέσω του ποδοσφαίρου».
Τέλος, ο τεχνικός ηγέτης της Τζοχόρ, Ισπανός, Θέσαρ Χιμένεθ, σχολίασε: «Πρέπει να είμαστε επαγγελματίες και είμαστε διαφορετική ομάδα από τους υπόλοιπους στην κατηγορία και σίγουρα έχω τα καλύτερα σχέδια».
Δείτε τις φωτογραφίες από την επίσημη παρουσίαση αλλά και το βίντεο:

















Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: