Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

«Ξεχάστε την Άντερλεχτ…»

Την προσοχή των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης εν όψει του «τελικού» με την Άντερλεχτ προσπαθεί να επιστήσει ο Μίτσελ. Ποιες οι δοκιμές και τα διλήμματα του Ισπανού.

«Ξεχάστε την Άντερλεχτ…»
Η πιο δύσκολη αποστολή για έναν προπονητή είναι να κρατήσει συγκεντρωμένη την ομάδα του εν όψει ιδιαίτερα σημαντικού αγώνα.

Έτσι συμβαίνει και στον Ολυμπιακό με τον Μίτσελ, ο οποίος έχει ζητήσει από τους παίκτες του να προσέξουν τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα και να ξεχάσουν εκείνον με την Άντερλεχτ, ο οποίος κρίνει την πρόκριση στους «16» του Champions League.

Επίσης, ο Ισπανός τεχνικός έχει πει στους παίκτες του ότι οι Αρκάδες είναι μία ποιοτική ομάδα και μπορεί να τους προκαλέσει προβλήματα, αν δεν τους δείξουν την απαραίτητη προσοχή.

Την ίδια ώρα, ο 50χρονος προπονητής ετοιμάζει τα πλάνα του για τους προσεχείς αγώνες. Εκείνο που προκύπτει είναι ότι ο Μίτσελ δεν σκοπεύει να κάνει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Σαββάτου με εκείνο της Τρίτης.

Για προληπτικούς λόγους θα μείνει εκτός ο Σαλίνο, αφού ο Παπάζογλου δεν είναι δηλωμένος στη λίστα της UEFA, και δεν θα πρέπει να θεωρείται ότι κάτι ανάλογο να συμβεί με έναν εκ των Μανωλά ή Σιόβα και να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχή ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Όσον αφορά τώρα τη μεσαία γραμμή, είναι πιθανό να δοκιμάσει τον παρτενέρ (Μασάντο ή Εντινγκά) του Σάμαρη, από τη στιγμή που είναι τιμωρημένος και τραυματίας ο Μανιάτης, και να πειραματιστεί στην επίθεση εν όψει του ευρωπαϊκού παιχνιδιού.

Για τη γραμμή κρούσης ο Μίτσελ έχει τα περισσότερα διλήμματα. Ο Ντομίνγκες και ο Σαβιόλα διεκδικούν μία θέση πίσω από τον φορ, όπου φαβορί προβάλει ο Κάμπελ. Στα πλάγια αναμένεται παίξει ο Φουστέρ και ο Ολαϊτάν, ενώ ο Βάις έχει λιγότερες πιθανότητες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: