Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

“Ο ΠΑΟΚ ψάχνει παίκτες ηγέτες”

12504_main
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Aντώνης Μαυρέας και τόνισε πως υπάρχει μια άτυπη συνεργασία με τον “Δικέφαλο” για να ανιχνεύονται νεαρά ταλέντα για την ομάδα. Παράλληλα, ο πρώην ποδοσφαιριστής μίλησε για τα στοιχεία που πρέπει να έχουν οι νεαροί παίκτες που θα έρθουν στον σύλλογο τονίζοντας πως το σημαντικότερο είναι η προσωπικότητα.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Αντώνης Μαυρέας:
Για την άτυπη συνεργασία που έχει με τον ΠΑΟΚ: “Έχω πολλά χρόνια συνεργασία με τον Σαράφη και τον Λαγωνίδη. Προ δέκα ημερών είχαμε μιλήσει για τις μικτές Μεσσηνίας που είναι πάρα πολύ καλές ομάδες σε παίδες και προ παίδες και πάνε κάθε χρονιά τελικούς και ημιτελικούς. Είναι χαρά μου να βοηθάω αφιλοκερδώς. Τα τελευταία 5-6 χρόνια υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία. Αυτό που γνωρίζω πολύ καλά είναι πως ο ΠΑΟΚ ψάχνει να βρει ιδιαίτερα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες. Είναι τιμή μου να βοηθάω τον σύλλογο άτυπα”.
Για την σύσκεψη που έγινε στον ΠΑΟΚ με τους ανθρώπους και τους σκάουτερς της ομάδας: “Όσο αναφορά την σύσκεψη που έγινε είναι πολύ σημαντική. Πιστεύω πως οι άνθρωποι στον ΠΑΟΚ είναι πολύ σοβαροί και θεωρώ πως άμα γίνει η δουλειά πιο σωστά και επαγγελματικά μπορεί να βρεθούν πολύ σημαντικά ταλέντα”.
Για το γεγονός πως είναι διαθέσιμος για τον ΠΑΟΚ όποτε τον χρειαστεί: “Αγαπάω την ομάδα, είναι η μισή μου ζωή. Θα κάνω πολύ περισσότερα πράγματα για τον σύλλογο άμα μου ζητηθεί. Αγαπάω τον ΠΑΟΚ, μου έχει προσφέρει πολλά και ακόμα και να μου έδινε λεφτά θα έλεγα όχι. Δεν τίθεται θέμα οικονομικό για κανέναν λόγο”.
Για τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο ΠΑΟΚ στα νεαρά παιδιά: “Σίγουρα η ομάδα πρέπει να επανδρωθεί καθώς τα χρήματα κάποια στιγμή τελειώνουν. Για τον ΠΑΟΚ ψάχνουμε να βρούμε ιδιαίτερα παιδιά με πολύ ισχυρή προσωπικότητα και κάποια άλλα συγκεκριμένα στοιχεία. Ψάχνουμε να βρούμε τους ηγέτες, παιδιά με πολύ μεγάλος θάρρος και θράσος. Στις συνθήκες που προπονούνται πλέον οι παίκτες μπορούν να βελτιωθούν τα πάντα εκτός από τη ψυχοσύνθεση”.
Για το γεγονός πως οι παίκτες πρέπει να “δίνουν τα πάντα” για τον ΠΑΟΚ: “Εμείς μπορεί να ήρθαμε από επαρχία αλλά τα δίναμε όλα. Η ψυχή μας το έλεγε και ας μην είχαμε το ταλέντο που είχαν άλλοι. Ο ΠΑΟΚ κάποιες ομάδες ακόμα είναι σύλλογοι που άμα δεν καταδώσεις την ψυχή σου δε κερδίζεις με τίποτα. Σίγουρα το 4-0  από τον Ολυμπιακό μας στεναχώρησε πολύ. Παλαιότερα ήμασταν από επαρχία και την πονούσαμε  την ομάδα. Ποτέ δεν χάναμε με σταυρωμένα τα χέρια. Έχω μια “πίκρα” καθώς πίστευα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και είχα πολλές διαφωνίες με Ολυμπιακούς φίλους μου”.
Για το ποιό παίκτη του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει: “Με την διαχείριση που κάνει ο Στέφενς δε ξεχωρίζει κάποιος παίκτης. Παρόλα αυτά θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ ήθελε το κάτι παραπάνω, ιδιαίτερα στη θέση του στόπερ. Η άμυνα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι το παν. Θεωρώ πως έχουμε πολύ έξυπνο προπονητή και είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο”.
Για την σημασία της καλής πορείας στην Ευρώπη: Οι επιτυχίες στην Ευρώπη καταρχάς φέρνουν έσοδα στον επενδυτή. Είναι σημαντικό καθώς χάθηκαν πολλά λεφτά στα παιχνίδια που έγιναν στο Τσάμπιονς Λιγκ με άδειο γήπεδο. Εκτός από τα εισιτήρια η Ευρώπη αποτελεί στόχο και ώθηση για τους μεγάλους παίκτες.  Πιστεύω πως φέτος η ομάδα θα πάει πάρα πολύ ψηλά στην Ευρώπη”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: