Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

«Υπομονετικοί με Φελαϊνί»

fellaini
Ενώ ο Μαρουάν Φελαϊνί ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την πρώην του ομάδα, την Έβερτον τη Τετάρτη το βράδυ, ο Φίλ Νέβιλ τόνισε πως ένα γκολ θα φτιάξει για τα καλά τη ψυχολογία του Βέλγου.
Το μέλος του τεχνικού τιμ της Γιουνάιτεντ, παραμένει ψύχραιμος και υποστηρίζει πως ο Φελαϊνί έχει να δώσει πολλά στους «κόκκινους διάβολους», μόλις εγκλιματιστεί στη νέα του ομάδα.
Ο 26χρονος άσος ακολούθησε τον Ντέιβιντ Μόγιες στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά δεν έχει καταφέρει να πιάσει την απόδοση που είχε στη θητεία του στην Έβερτον, ενώ δεν έχει πετύχει και κάποιο τέρμα με τη φανέλα της καινούργιας του ομάδας.
Ωστόσο, ο Νέβιλ πιστεύει πως τα πράγματα μόνο καλύτερα μπορούν να γίνουν για τον Φελαϊνί: «Έχουμε υπομονή με τον ποδοσφαιριστή, ενώ αν κοιτάξετε τα παραδείγματα των Εβρά και Βίντιτς, θα δείτε ότι τους πήρε έξι μήνες για να προσαρμοστούν».
«Αυτό που είναι το σημαντικό για τον ίδιο είναι να παίζει καλά στα παιχνίδια που αγωνίζεται και να πετύχει κάποιο γκολ που θα του ανεβάσει τη ψυχολογία. Οι φίλοι της ομάδας δεν έχουν δει ακόμα τι μπορεί να κάνει ο Φελαϊνί μέσα στο γήπεδο», δήλωσε ο Νέβιλ σε εφημερίδα του Μάντσεστερ.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: