Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Αντίο, με την ιστορία ενός πέναλτι!!

Ο Κώστας Βασιλόπουλος λέει «αντίο» γράφοντας για την αμφισβήτηση που υπάρχει από πλευράς Ολυμπιακού για το κερδισμένο πέναλτι του ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες.
Η… ερυθρόλευκη αμφισβήτηση του πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ στα Γιάννινα αποδεικνύει την ταραχή που επικρατεί στο λιμάνι για την απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια κατά της Σούπερ Λίγκα. Η κίνηση του Δικεφάλου (ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης) προκάλεσε αναστάτωση, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η επίθεση… φιλίας που εξαπολύθηκε με αφορμή ένα πεντακάθαρο πέναλτι.
Ποιος λέει ότι ήταν πέναλτι; Ποιος καλύτερος μάρτυρας από τον προπονητή του ΠΑΣ που εν θερμό μετά το τέλος του αγώνα αμφισβήτησε την απόφαση του διαιτητή αλλά το βίντεο τον ανάγκασε να αλλάξει άποψη και να παραδεχθεί ότι πρόκειται για μια καθαρή περίπτωση εσχάτης των ποινών.
Μετά την τοποθέτηση του Τσιώλη η δική μας άποψη για την ανατροπή του Νέτσιντ είναι περιττή. Η προσπάθεια των ερυθρόλευκων να δημιουργήσουν εντυπώσεις έπεσαν στο κενό αφήνοντας τους εκτεθειμένους. Το πρόβλημα τους σαφώς και δεν είναι το πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ.
Άλλωστε σε αγωνιστικό επίπεδο κέρδισαν τον Δικέφαλο με 4 – 0 ενώ οι έξι βαθμοί που χωρίζουν τις δυο ομάδες είναι σχεδόν αδύνατο να μειωθούν με δεδομένη τη διαφορά ποιότητας που παρουσιάζουν οι δυο ομάδες μέχρι τώρα τουλάχιστον, στους αγωνιστικούς χώρους.
Το θέμα λοιπόν είναι ότι ο ΠΑΟΚ με την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια «πέταξε» στα σχοινιά του ρινγκ τη Σούπερ Λίγκα και την ΕΠΟ. Και τι σχέση έχει αυτό με τον Ολυμπιακό; Απολύτως καμία αν εξαιρέσουμε ότι οι πρόεδροι τόσο του συνεταιρισμού όσο και της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας υποστηρίχθηκαν στις εκλογές από τους ερυθρόλευκους. Νομίζω ότι αυτά τα λίγα είναι αρκετά για πολλά συμπεράσματα.
Υ. Γ. Ένας κύκλος τριών ετών φιλοξενίας σ΄ αυτή τη γωνιά του gazzetta ολοκληρώνεται σήμερα. Πέρασαν τρία όμορφα χρόνια άψογης συνεργασίας. Θα τα λέμε από το inpaok.com και για ότι νεότερο, θα ενημερωθείτε.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: