Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Δεν την ξαναπάτησε…!!

Την Κυριακή προηγήθηκε αλλά τελικά έχασε από τον ΟΦΗ, ωστόσο αυτή την φορά, με το γκολ του Καζάκη, η Καλλονή έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση. Με δέκα παίκτες από το 42’, οι φιλοξενούμενοι.

Δεν την ξαναπάτησε…
Το πλέον αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε η Καλλονή, η οποία με δέκα παίκτες από το 42’, λόγω αποβολής του Περόνε, πήρε τη νίκη 1-0, κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι πίεζαν από την αρχή μέχρι το τέλος τους παίκτες του Μαντζουράκη, όμως μια τραγική έξοδος του Δασκαλάκη, έδωσε την ευκαιρία τον Καζάκη να «παγώσει» το «Γεντί Κουλέ» στο 83’ και να χαρίσει μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του, μόλις τρεις μέρες μετά την ήττα 3-1 στο ίδιο γήπεδο, από την ίδια ομάδα.

Το ματς:



Επιθετικός μονόλογος των Κρητικών στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Σα Πίντο μπήκε από το πρώτο λεπτό για να επιτεθεί, να σκοράρει και να κάνει πιο εύκολα τα πράγματα για την συνέχεια και φυσικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Χωρίς πολλές αλλαγές, σε σχέση με το μεταξύ τους παίχνίδι, το περασμένο Σάββατο, ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του το γρήγορο γκολ.

Από την άλλη πλευρά, η Καλλονή, με καλά δομημένη άμυνα, μαζεμένο κέντρο και με τον Σιδεράκη να είναι σε εξαιρετική μέρα, κρατούσε το μηδέν στην άμυνα και δειλά-δειλά έψαχνε και ένα γκολ στην κόντρα επίθεση.

Τα λεπτά κυλούσαν και οι ευκαιρίες που έχαναν ο Παπάζογλου, ο Κουτσιανικούλης και οι υπόλοιποι παίκτες των γηπεδούχων ήταν… μοιραίες. Σε μία από τις λίγες στιγμές που η Καλλονή κέρδισε στημένο κοντά στην περιοχή του Δασκαλάκη ήρθε και το γκολ. Ο Κρητικός τερματοφύλακας, έκανε τραγικό λάθος, ο Καζάκης πήδηξε πιο ψηλά από εκείνον και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Μυτιλήνης, δίνοντάς της παράλληλα ένα εξαιρετικό προβάδισμα για την πρόκριση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Βερόν (46' Κάλαϊτζιτς), Μακρής (70' Μακουκούλα), Κουτσιανικούλης, Ζε, Όγιος, Παπάζογλου.

Στον πάγκο: Γιαγκιόζης, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Γκαλέτι, Στάθης.

Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Βάλιος, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο Άλβες, Φαρία, Xoυανλού (80' Γάλας), Γκαρσία (71' Καζάκης), Μανούσος (46' Ποντάνι), Περόνε.

Στον πάγκο: Χογκ, Βλαστέλλης, Λίμα, Γιούκαρης.

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)
Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορίνθου), Τουμπακάρης (Αθηνών)
Γήπεδο: «Θ. Βαρδινογιάννης»Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: