Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Επανέρχεται για Τέγιο η Λίβερπουλ!

Θετικά ήχησαν στα αυτιά των ανθρώπων της Λίβερπουλ οι δηλώσεις περί αποχώρησης του Κρίστιαν Τέγιο από την Μπαρτσελόνα. Σε τέτοιο βαθμό, που σκέφτονται να επανέλθουν τον Ιανουάριο για την αγορά του.

Επανέρχεται για Τέγιο η Λίβερπουλ
Ο Κρίστιαν Τέγιο εξέφρασε με δηλώσεις του ότι το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα είναι εξαιρετικά αμφίβολο καθώς δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Χεράρδο Μαρτίνο.

Από την πλευρά της η Λίβερπουλ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, ώστε να κάνει την κίνηση για την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου

«Θα περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί η χρονιά και αν δεν συνεχίζω να αγωνίζομαι θα φύγω. Όσο περνούν τα χρόνια, ο ρόλος σου μέσα στην ομάδα πρέπει να αλλάζει, δηλαδή να αγωνίζεσαι περισσότερο» ήταν το σχόλιο του Ισπανού.

Μετά τον τραυματισμό του Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για δυο μήνες, η Λίβερπουλ δεν αποκλείεται να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος ο άσσος των «Καταλανών» δεν διανύει και την καλύτερή του περίοδο, καθώς δεν έχει καταφέρει να σκοράρει ακόμα σε κανένα παιχνίδι της ομάδας του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: