Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Αποφασίζει για Μπαρτσελόνα ο Τερ Στέγκεν!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής Bild, ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν τις επόμενες μέρες θα πάρει τη μεγάλη απόφαση, αν θα παραμείνει στη Γκλάντμπαχ ή θα μετακομίσει στη Βαρκελώνη.

Αποφασίζει για Μπαρτσελόνα ο Τερ Στέγκεν
Σε λίγες μέρες αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν και να δώσει τέλος στη συζήτηση για το ποιος θα είναι ο διάδοχος του Βίκτορ Βαλντές στη Μπαρτσελόνα.

Κι ενώ στη Βαρκελώνη επανειλημμένα έχουν επιβεβαιώσει ότι οι συνομιλίες με τον παίκτη έχουν προχωρήσει , ο ίδιος το αρνήθηκε, όταν ρωτήθηκε από τη Bild.

«Δεν έχω πει κάτι τέτοιο. Θα μιλήσουμε σύντομα με τον Μαξ Έμπερλ (αθλητικός διευθυντής) και τον διευθύνοντα σύμβουλο Στέφαν Σίπερς για το συμβόλαιό μου και όλα θα γίνουν», τόνισε, ενώ σε ερώτηση αν θα παραμείνει στη Γκλάντμπαχ, απάντησε πως δεν έχει πει ούτε πως θα μείνει ούτε πως θα φύγει.

Από την πλευρά του, ο Μαξ Έμπερλ είπε πως ο παίκτης δεν έχει ενημερώσει ακόμα την διοίκηση. « Δε γνωρίζουμε ακόμα τι θα αποφασίσει ο Μαρκ. Προσωπικά, θα το εκτιμούσα αν μας ενημέρωνε άμεσα για την απόφασή του» , σχολίασε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: