Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

“Ειρωνική η κίνηση του Δήμου”

patelis
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης και πρώην μέλος της διοίκησης του Γ.Σ. Ηρακλής, Θεόφιλος Πατέλης, για το θέμα του Ηρακλή που τέθηκε στο Δήμο Θεσσαλονίκης.
Αναλυτικά είπε:
Για το θέμα που έθεσε ο Δήμος:
“Στις 12:01 τέθηκε ένα θέμα για να ψηφιστεί ένα ψήφισμα για τον Ηρακλή. Πιο συγκεκριμένα, δεκατέσσερις  μέρες αφού προέκυψε το θέμα διάλυσης του συλλόγου και αφού αρκετοί παράγοντες βγήκαν μπροστά και έκαναν ουσιαστικές κινήσεις, θυμήθηκε και ο Δήμος να πάρει θέση. Ο δήμος Θεσσαλονίκης έκανε για μένα μια ειρωνική κίνηση καθώς είπε πως πρέπει να υπάρχει το μικρότερο κόστος για τον σύλλογο και τον κόσμο της ομάδας. Δεν είπαν καν πως δε πρέπει να υπάρχει κανένα κόστος.
Το θεωρώ εντελώς ειρωνικό όταν υπάρχει θέμα στις 18:00 για τα δημοτικά κανάλια και στις 00:00 για τον Ηρακλή όταν έχουν φύγει όλοι οι δημοσιογράφοι. Όταν πήρα τον λόγο είπα πως θεωρώ ειρωνικό πως ήρθε το ψήφισμα την ώρα που είχαν φύγει όλοι οι δημοσιογράφοι και ανέφεραν πως το θέμα ήταν λάθος.”
Για την επιθυμία να κυνηγηθούν μέσα από τον Ηρακλή τα φυσικά πρόσωπα που έφεραν πρόβλημα στον σύλλογο:
“Αυτό που επείγει είναι να τελειώσει το θέμα. Το τι θα κάνει η οικογένεια του συλλόγου θα τα δούμε αργότερα με ησυχία. Υπάρχουν άτομα με ευθύνες όμως αυτά θα τα δούμε αργότερα όταν θα έχουμε ηρεμήσει”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: