Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ντε Βινσέντι στο Metropolis: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται κάτι παραπάνω»

Στο «Αθλητικό Metrοpolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Τόμας Ντε Βινσέντι. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, που αγωνίζεται στους «Ζωσιμάδες» ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στο χθεσινό παιχνίδι αλλά και κατάθεσε την άποψη του σχετικά με το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό για τον τίτλο, λέγοντας:

Για το χθεσινό ματς: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Προσπαθήσαμε, είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε αλλά δεν μας βγήκαν ορισμένα πράγματα στο γήπεδο, ο ΠΑΟΚ σκόραρε και έφτασε στη νίκη».

Για το τι έκρινε την αναμέτρηση: «Πιστεύαμε πως θα συνέβαινε το αντίθετο από αυτό που συνέβη. Πως δηλαδή θα ήμασταν εμείς που θα σκοράραμε στα τελευταία λεπτά και όχι ο ΠΑΟΚ. Το πέναλτι όμως μας επηρέασε ψυχολογικά. Προσπαθήσαμε βέβαια στη συνέχεια να ισοφαρίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες με ποιότητα, πέτυχε και δεύτερο γκολ και πήρε τη νίκη. Μετά το πέναλτι πάντως και την αποβολή, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για εμάς».

Για το πέναλτι: «Δεν είδα καθαρά τη φάση εκείνη τη στιγμή, την είδα αργότερα στην τηλεόραση. Είναι ένα πέναλτι από αυτά που ο διαιτητής μπορεί να δώσει αλλά μπορεί και να μην δώσει. Ήταν καθαρά στην κρίση του».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό: «Ναι μεν ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, αλλά ο Ολυμπιακός είναι ένα επίπεδο παραπάνω από όλες τις ελληνικές ομάδες. Θα χρειαστεί κάτι παραπάνω ο ΠΑΟΚ για να φτάσει στο επίπεδό του. Θα είναι πολύ καλό όμως για το ελληνικό πρωτάθλημα να υπάρχει ανταγωνισμός».

Για το αν ο ΠΑΣ μπορεί και φέτος να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα: «Έχουμε
Πάνω – κάτω την ίδια ομάδα με πέρσι, από άποψη ρόστερ. Έχουν γίνει ελάχιστες αλλαγές. Στόχος είναι να κάνουμε και φέτος την ίδια πορεία, το έχουμε δηλώσει από την αρχή. Αυτό που θα πρέπει να βελτιώσουμε είναι να μη χάνουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας τα τελευταία λεπτά και να μπαίνουμε πιο δυνατά στα παιχνίδια». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: