Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

«Χάρηκα… το γκολ του Λάζαρ»!

vellidis
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννενα, Μάρκος Βελλίδης, ο οποίος σχολίασε το παιχνίδι μεταξύ της ομάδας του και του ΠΑΟΚ και τόνισε πως το τέρμα του Κοστίν Λαζάρ ήταν άξιο χειροκροτήματος.
Παράλληλα ο Έλληνας τερματοφύλακας αναφέρθηκε και στην πρώην ομάδα του, τον Άρη.
Αναλυτικά είπε:
Για την εικόνα του αγώνα:
“Θα άλλαζα την καλή μου εμφάνιση με έναν βαθμό. Παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, ο κόσμος χάρηκε το παιχνίδι και όποια ομάδα σκόραρε θα μπορούσε να νικήσει. Τελικά κατάφερε ο ΠΑΟΚ να σκοράρει πρώτος και να πάρει το παιχνίδι. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν εξαιρετικός”.
Για την φάση του πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ:
“Δεν έχω άποψη για το πέναλτι και δεν έχω δει τη φάση σε βίντεο. Ο συμπαίκτης μου, μου είπε πως υπήρξε επαφή αλλά όχι αρκετή για να γίνει πέναλτι”.
Για τα ρόστερ των δύο ομάδων:
“Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο και μέσα από την ποιότητα του και το βάθος του πάγκου του κατάφερε να κερδίσει.  Η ομάδα μου στην αρχή έμεινε λίγο πίσω και έδωσε χώρους. Στη συνέχεια δείξαμε πως είμαστε μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και ομοιογένεια”.
Για τον πιο επικίνδυνο παίκτη του ΠΑΟΚ:
“Ο πιο δραστήριος ήταν ο Λούκας αλλά πρέπει να προσέχεις όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ καθώς υπάρχει εξαιρετική ποιότητα και είναι όλοι επικίνδυνοι”.
Για το πια ήταν η πιο δύσκολη απόκρουση που έκανε στο αγώνα με τον ΠΑΟΚ:
“Η πιο δύσκολη ήταν στην αρχή στην φάση με τον Λούκας και τον Στοχ. Για να γίνουν τέτοιες αποκρούσεις χρειάζεται και ο παράγοντας τύχη”.
Για το βάθος στο πάγκο του “Δικεφάλου”:
“Ο ΠΑΟΚ σίγουρα βρίσκεται σε ταλαιπωρία και έχει κάνει πολλά ταξίδια. Όμως έχει βάθος στο πάγκο του και με τις αλλαγές κατάφερε να αλλάξει το παιχνίδι”.
Για το τέρμα του Λάζαρ:
“Το γκολ του Λάζαρ ήταν καταπληκτικό. Εφόσον δε πιάνεται είναι ένα τέρμα που χαίρεσαι να το δέχεσαι. Ήταν άξιο χειροκροτήματος”.
Για την εικόνα της πρώην ομάδας του, του Άρη:
“Θέλω ο Άρης να βρει τον δρόμο του γιατί είναι κρίμα να περνάει η ομάδα όλα αυτά. Μέσα σε τρία χρόνια οδήγησαν κάποιοι την ομάδα εδώ και εύχομαι να βρεθεί κάποιος με χρήματα να βοηθήσει γιατί είναι ένας σύλλογος με πολύ μεγάλη δυναμική. Πέρασα καλά στον Άρη και αν και υπήρξαν και δύσκολες μέρες κρατάω τις καλές στιγμές”.
Για το φετινό πρωτάθλημα:
“Το φετινό πρωτάθλημα είναι καλύτερο από το περσινό. Οι δύο πρωτοπόροι έχουν να επιδείξουν πολλά πράγματα. Καταφέρνουν και οι δύο να κάνουν καλές πορείες στη Ευρώπη και θεωρώ πως ο τίτλος θα κριθεί στα μεταξύ τους παιχνίδια. Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει πάρει μεγάλο προβάδισμα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: