Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Εκεί μετράει ο Στέφενς!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» με τον Στέφενς που ειδικά σε έναν τομέα κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ. Πού; Διαβάστε τον γνωστό – άγνωστο στον sportdog.
Πολλά μπορεί να καταλογίσει κανείς στον Στέφενς. Έχει κάνει και λάθη, δηλαδή. Δεν το συζητάμε αυτό.
Θα πει κάποιος, βέβαια, «και ποιος δεν κάνει λάθη;». Σωστά. Αυτό, όμως, είναι ένα άλλο κεφάλαιο. Εγώ μιλάω για τον Ολλανδό όσο καιρό τον έχουμε παρακολουθήσει στον ΠΑΟΚ.
Έχει «μάτι»
Και μπορεί ο δικέφαλος να μην είναι ιδιαίτερα δουλεμένος σε θέματα π.χ. τακτικής, ωστόσο ο Στέφενς έχει κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει. «Μάτι» στην προπόνηση. Μεγάλο πράγμα η εμπειρία, παιδιά.
Εξαιρετικός
Ποιος έβγαλε τον Κίτσιου; Ένα παιδί που δεν υπολογιζόταν για βασικός, ούτε ουσιαστικά ήταν αυτή η θέση του και ο Στέφενς τον έκανε μέσα σε λίγους μήνες ένα εξαιρετικό ακραίο μπακ. Σύγχρονος παίκτης που ήδη έχει προσφέρει πολλά.
Καλύτερος
Μήπως, όμως, ο Τζαβέλλας σε τρία ματς που έχει παίξει στόπερ είναι άσχημος; Καλύτερος είναι σαν κεντρικός αμυντικός από τον Κατσικά ή τον Λόπεθ. Απ’ ό,τι έχει δείξει μέχρι τώρα, τουλάχιστον.
Μια χαρά
Ο Τζαβέλλας, λοιπόν, επιλέχθηκε ξαφνικά από τον Στέφενς να παίξει τον ρόλο του κεντρικού αμυντικού. Και μέχρι τώρα τα πάει μια χαρά. Δεν έχει εκτεθεί ο δικέφαλος. Το αντίθετο. Η άμυνα «κρατάει», παρά το γεγονός ότι δεν παίζει ο Βίτορ. Και χθες με τον ΠΑΣ ήταν ακόμα καλύτερος. Διάνα έκανε ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Σημαντική ανακάλυψη.
Ψάχνει
Όπως βλέπω και κάτι άλλο. Ότι ο Στέφενς την ψάχνει συνέχεια με τον Νίνη. Μια τον βάζει δίπλα στο κεντρικό χαφ. Μια τον βάζει στα πλάγια. Μια δεκάρι. Προσπαθεί να του βρει την θέση που του ταιριάζει.
Με το κουτάλι
Ο Ολλανδός, λοιπόν, σ’ αυτόν τον τομέα δείχνει ότι έχει μάτι από τα λίγα. Τόσα χρόνια, άλλωστε, έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι. Κι έτσι καταλαβαίνει σε ποιες θέσεις μπορεί να βοηθήσει ένας παίκτης.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: