Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

«Ο Άρης δεν χρωστούσε…»

zopidis
O επιχειρηματίας Μιχάλης Ζορπίδης ,φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για την πρόταση που του έγινε για πρόεδρος, για την επιτροπή των 100 χρόνων του Άρη. Αναφέρθηκε στο θέμα του επενδυτή ενώ σχολίασε και την κατάσταση που έχει φτάσει ο σύλλογος.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Έχω καιρό να ασχοληθώ με τα κοινά αλλά και με τα αθλητικά και με ξάφνιασε λίγο όλο αυτό. Μου έγινε μια πρόταση πριν από μια ώρα όπου μου ήρθε ένα χαρτί στο σπίτι και μου ήρθε κάπως ξαφνικό. Είναι κάτι πολύ σοβαρό και πρέπει να γίνει δουλειά. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη με επέλεξε. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση και πραγματικά δεν ήξερα τίποτα».
Για το αν μπορεί να ανταποκριθεί : «Θα προσπαθήσω. Είναι πολύ σοβαρό το θέμα και θέλει πολύ δουλειά. Είναι όλοι άνθρωποι που αγαπάνε τον Άρη και θα κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται».
Για το πώς θα γίνει αυτή η γιορτή: «Ο Άρης είναι ένα ιστορικό σωματείο, οι εκδηλώσεις που θα γίνουν πρέπει να ανεβάσουν τόσο το όνομα του Άρη όσο και να φέρουν κάποια χρήματα στον ΑΣ και στην ΠΑΕ και στην ΚΑΕ. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε γιατί και ο λαός του Άρη είναι πολύ μεγάλος».
Για το πώς βλέπει ο ίδιος τον Άρη: «Όταν είχα ασχοληθεί με τον Ερασιτέχνη, όλα τα τμήματα ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, ήταν όλα στην Α1 και δεν χρωστούσαμε ούτε ένα ευρώ. Το πώς έφτασε ο Άρης να χρωστάει τόσα πολλά χρήματα στον Ερασιτέχνη, δεν μπορώ πραγματικά να το καταλάβω. Τώρα για την κατάσταση στην ΠΑΕ και στην ΚΑΕ και εκεί τα πράγματα δεν είναι καλά. Τουλάχιστον όμως στον ΑΣ πρέπει να δουλέψουν για τα μικρά τα παιδάκια, και αυτά τα παιδιά αργότερα να παίξουν και στις μεγάλες ομάδες».
Για το θέμα του επενδυτή: «Είναι δύσκολα αλλά πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη και να μην βγάζουμε άσχημα συμπεράσματα».
Για το πώς έφτασε ο Άρης σε τέτοιο σημείο: «Οι καιροί ήταν άλλοι , γινόταν καλύτερος προγραμματισμός, είναι δύσκολα τα πράγματα, έχει υπερχρεωθεί τόσο ο ΑΣ όσο η ΠΑΕ και η ΚΑΕ. Το 2002 που ήμουνα πρόεδρος του ΑΣ δεν χρωστούσαμε ούτε ένα ευρώ. Πως είναι δυνατόν σήμερα να χρωστάμε τόσα λεφτά».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: