Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

«Στόχος μας η παραμονή»

κατσα
Ο τεχνικός του Εθνικού Γαζώρου, Μάκης Κατσαβάκης φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για την καλή μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και για τους στόχους της, ενώ σχολίασε και την αναμέτρηση του Απόλλων Καλαμαριάς με τον Ηρακλή.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Μάκης Κατσαβάκης:
Για την παρουσία του Εθνικού Γαζώρου: «Είμαστε με μια ομάδα που έχει στόχο να παραμείνει στην κατηγορία, επενδύοντας σε νεαρούς παίκτες και μέσα από  οργάνωση που διαθέτει το σωματείο να βελτιώνουμε και την αγωνιστική μας εικόνα. Μέχρι τώρα η συγκομιδή μας είναι πάρα πολύ καλή, αλλά ακόμη παραμένουμε στον στόχο να φύγουμε όσο πιο μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Από εκεί και πέρα, ότι καλύτερο προκύψει…».
Για την φιλοσοφία του: «Είναι η πάγια φιλοσοφία, που έχω σε κάθε ομάδα. Σε οποιαδήποτε έδρα κυνηγάμε τους τρεις βαθμούς».
Για το παιχνίδι με τον Τύρναβο: «Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, κυρίως στην επίθεση είναι πάρα πολύ δυνατή και το παιχνίδι θέλει πολύ προσοχή. Έχουμε κάποιες απουσίες αλλά θα προσπαθήσουμε όπως κάνουμε πάντα να εξουδετερώσουμε τα ατού του αντιπάλου και να βγάλουμε όσες περισσότερες φάσεις γίνεται»
Για το Καλαμαριά-Ηρακλής: «Ο Απόλλων ήταν αρκετά καλός, αλλά στο 2ο ημίχρονο ο Ηρακλής υπερίσχυσε με την πληθώρα παικτών που διαθέτει. Νομίζω ότι ήδη άρχισε να ξεκολλάει και να ανεβαίνει. Νομίζω ότι ο Ηρακλής θα έπρεπε να οδηγεί την κούρσα στην κατηγορία».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: