Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Από Ιανουάριο για καλοκαίρι!!

Προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην ΑΕΚ, παρά τις πρόσφατες διαψεύσεις από τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Ενδιαφέρουσα η περίπτωση του νεαρού Τσιρίμπα.

Από Ιανουάριο για καλοκαίρι
Έχουν προταθεί αρκετοί παίκτες μέχρι στιγμής στην «Ένωση», αλλά ψηλά στη μεταγραφική λίστα είναι αυτοί που αγωνίζονται στη Superleague και τα συμβόλαια τους λήγουν το καλοκαίρι. Όμως, οι «κιτρινόμαυροι» δεν πρόκειται να μείνουν με… σταυρωμένα τα χέρια μέχρι τότε. Θα προσπαθήσουν να «κλείσουν» τους ποδοσφαιριστές, που αποτελούν προτεραιότητα, από τον Ιανουάριο, όταν και θα έχουν τυπικά το δικαίωμα να διαπραγματευθούν μαζί τους. Ωστόσο, με κάποιος από αυτούς η ΑΕΚ βρίσκεται ήδη σε επαφή και ίσως πρόκειται και για σχεδόν τελειωμένες υποθέσεις.

Η λίστα αποτελείται από ποδοσφαιριστές που θα είναι ελεύθεροι το καλοκαίρι, αλλά όχι μόνο. Είναι πιθανόν να δοθούν χρήματα και για αγορά παικτών, αλλά θα πρόκειται για περιπτώσεις, που το ρίσκο θα είναι μικρό.

Τσεκάρει Τσιρίμπα

Δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών πραγματοποιούνται στα Σπάτα τις τελευταίες ημέρες. Μία από τις περιπτώσεις που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον είναι αυτή του Θανάση Τσιρίμπα. Ο 16χρονος ξεκίνησε προπονήσεις τη Δευτέρα(3/12) και θα συνεχίσει μέχρι την Παρασκευή. Πρόκειται για Ελληνοαυστραλό μεσοεπιθετικό, που έχει περάσει από τις ακαδημίες της Τσέλσι και της Φούλαμ αφήνοντας καλές εντυπώσεις.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: